Moj novi dom |
Odgovori | Stranica <1 1011121314 151> |
Korisnik | |
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U vrtu čuda nikad ne prestaju, taman sam pomislila da prolaze posljednji kasni tulipani, a jutros me dočekali novi pupoljci
|
|
Sponzorirani linkovi | |
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvjetaju i prvi neveni
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i prve jagode će zarumenjeti za koji dan
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako netko brzo želi dobiti veliko stablo neka posadi lješnjak, naprosto je nevjerojetno kojom brzinom raste!
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U vrt su mi
(posvuda!) doselile nekakve penjačice, penju se po svemu, čak i po
višim travkama, bojim se da će sve "zagušiti" pa ih svako jutro čupam,
a njih stalno sve više! Neke sam presadila uz žičane ograde, još uvijek mi fali puno penjačica! Možda netko zna kakva je ovo penjačica i cvate li?
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Takve hoste i ja imam i u mene u hladovini buljaju,a na suncu baš i neće,a tvoje su se lipo razbujale,tulipani su ti prekrasni
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U svakom vrtu ima puno čuda ali i puno posla. Travnjak je konačno sav pokošen
Padam već s nogu, a skupila sam tek možda trećinu pokošene trave! Jedino moj stalni pomagač (na slici lijevo dole vidi mu se njuška) vrijedno (i tužno!) gleda.. Pitam se, a bilo bi mi bolje upitati Bilogorku, bi li ova pokošena trava bila dobar malč oko mojih voćaka? |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Mira, od srca! Uz jednu ogradu bila sam posijala pitomi slak, ali susjedove kokoši su pojele svo sjemenje
Sad, ovaj divlji neću više samo čupati, nego iskopati pa uz ogradu |
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Misty, nadam se da ćeš slak uspjeti držati pod kontrolom, stvarno je agresivan i plete sve što stigne, a da ne kažem i guši...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Misty, dođem ja često ali ne ostavljam traga !
Tvoje mjesto pod suncem postaje fantastično .Naravno da u vrtu ima i dosta posla ali nekako mislim da te to veseli a ne srdi . Bravo! |
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i mene konačno na zelenoj travi...prekrasno je kod tebe vidim da već cvijetaju prve posijane biljke, trava se uredno kosi i mogu ti reći iz osobnog iskustva da je možeš koristiti za malčiranje oko biljaka...što se tiće slaka moj savijet ti je da ga ne presađuješ nego pokušaš iskorijeniti gdje on preuzme sve zaplete i poslije ga se je nemoguće riješiti
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divlji slak je doista agresivan, i ja se borim s njim. Čim mu okrenem leđa evo ti njega opet. Prava napast!
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam na posjetama mom vrtu i na savjetima!
Bromi baš si me naoštrila za borbu s tim slakom Ne trebam napominjati kako ste ovdje uvijek dobrodošle/i ? |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
misty-da i ja vodim borbu sa tim slakom,i nikako da ga iskorijenim,nadam se da ces imati vise srece od mene
|
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja se opet došla odmorit i smirit u tvom prekrasnom raju.
S kakvim si steroidima hranila te svoje hoste? Ogromne su. I tvoje/moje podivljale, rastu, bujaju... |
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda bih bila koristila hormone za zakorjenjivanje, ali nisam ga našla i bolje je tako. Jedino sam na kraju zime posula malo pepela svuda po zemlji, nikakvo gnojivo nije ušlo u moj vrt, a biljčicama malo pričam i zalijevam ih bunarskom vodom kad mi ponestane kišnice koju skupljam. Znam da moje cvijeće neće na taj način ući među "izložbene primjerke", ali ja volim prirodno, a vole to i neke od mojih biljčica, osobito baš hosta, narcisi i žuti tulipani koji su bili (na slici to nije bilo moguće prikazati) pravi orijaši skoro metar visoki! Ne trebam ni okopavati skoro, zemlja mi je puna glista Raspisala sam se (opet!) pa ti nisam stigla reći, naravno da i tvoja buja, pa pedigre nije šala |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ha-ha sterodidi, ne treba to izgleda u tvom vrtu, jer sve raste brzinom svjetlosti. Trave za malčiranje imaš na pretek, ali skupljanje nije lako, no vidim imaš simpa pomagača.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram povirit kod Medvjeda da vidim kako njemu ide dresura |
|
hamara
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sa slakom se i ja borim! ali i s hrastićima, i lovorima, i bršljanom... joj još si ti sretna ! a ni glista baš nema . ma sve ti je zbilja prekrasno!
|
|
Odgovori | Stranica <1 1011121314 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |