Kreativna radionica by M&M |
Odgovori | Stranica <1 1011121314 36> |
Korisnik | |
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
od suprugove mame jedna buketica... vanjski zumbuli su mi ove godine bili jadni jer ih je utukla kisa . . .da me se prisjetite. . . hehe Eto tako je izgledalo rano proljece. . . |
|
Sponzorirani linkovi | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerujem da si sad ozdravila,nismo te zaboravili.
Jel ovo sasa?
|
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je slikano u vrijeme malo prije Uskrsa prije nego sam se razbolila
potocnice se bezbrizno sire uz rub jezerca... pogled prema travnjaku u vocnjaku. . .bio je jako sarolik :) niske perunike ...jezerce... zivot oko vode i u vodi se budi |
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je je kaktus to je sasa stara je godinu dana i super mi napreduje... kad sam ju kupila nisam znala da je tako zahvalna biljka ;) jako mi je draga :)
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne slike, puno raznog cvijeća i prostora oko kuće, to volim!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasan prostor s divnim mnoštvom biljaka i jezerce za peticu
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasnooo a jezero mi je favorit i ta sasa je prekrasna biljka nisam ju jos nigdje vidio
|
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo sada malo svijeta direkt iz jezerca
zabe su bile vrijedne na 2 mjesta evo koliko je to bilo sve skupa a evo kako su ribice docekale pocetak hranjenja ove godine |
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je nekoliko zgodjucnih slikica po raznim kutovima dvorista. . .
mozda mozete i prepoznati da je to naprijed kod terase di su bile proljetnice a sada njihovi ostatci ;) glavno da se zeleni ;) zbog svega sto se naredalo nisam uspjela do sada staviti u funkciju svoje maleno jezerce i to mi je jako zao no budem se pokusala angazirati oko toga. potocnice su posvuda. . . moje maleno srdasce uz terasu (imam veliko u cvjetnjaku ali dok se vratim iz Rijeke sigurno ce ocvsti :( a ovo moram premjestiti nekuda dalje... tepih od tratincica |
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preljepo je i šareno kod tebe, a posebno su mi se svidjele ribice...gdje si ih nabavila ja sam u potrazi za njima...
|
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto nas i do slika koje su uslikane nakon sto sam izasla iz bolnice poslije Uskrsa
sasa i nakon cvatnje izgleda zanosno... lopoc obecava a ja ove godine ocekujem i prvi cvijet ili vise njih ;) ovo vretence lici vise na helikopter hehe... evo ovdje miruje na konopu ako ga vidite Eto jezerce sa svih mogucih strana (potocic nisam osposobila jer mi suprug nije doma a samoj mi je malo komplicirano...) |
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromelija prve ribice smo dobili od prijatelja iz njihovog jezerca i jedno 4 smo kupili u ducanu s ljubimcima tu kod nas u Pozegi i kao sto vidis svidjele se su jedne drugima jer se ekipa umnozila ;)
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno i rascvjetano
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo, raznoliko, rascvjetano
|
|
život je more
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo cvijeće,a bogami i vlasnica,biće tu još puno cvječkica,jedva čekam nove slikice
|
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo dalje slike koje su slikane cim sam izasla iz zatvora tj. bolnice (inace ja sam potpisala da izadjem na vlastitu odgovornost jer bih inace prolupala a tko zna kako bi cvjeteki zavrsili ???
|
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moji borzuri ce cvjetati prvi puta ove godine (nadam se) zasadjeni su prosle godine... moj red ruza |
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
brsljan polako ali sigurno zauzima stari panj...
a u podnozju panja sire se đurđice |
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ah to zutilooo...
ovo dolje je jedna posebna kao zimska ruzica nadam se da ce imati cvijet da poslikam i pkazem vam ;) |
|
Odgovori | Stranica <1 1011121314 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |