vrt uz more |
Odgovori | Stranica <1 1011121314 17> |
Korisnik | |
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Time is something you can never get back..
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ivančica flower
Pustio korijenje Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerojatno ga je miris privukao,zna on di je lijepo!
|
|
IVA61
Već proklijao Pridružen: 14 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 164 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Ivančica flower, tek sam se uključila na ovaj portal i već sam se nauživala cvijeća i mora! Prekrasno mi je. Ja sam sa kraja i moj vrt je drugačiji, ali svaki ima svoj čar i dušu vlasnika! Pozdrav!!!
|
|
Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
|
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivancice, predivno, plazica slatka, a s leptirima je uvijek tako, ali vrijedi truda! :)
|
|
ivančica flower
Pustio korijenje Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iva61,naravno da svako mjesto i svaki vrt imaju svoj šarm,nije samo na moru lijepo.Ne bi ni valjalo da ne postoji raznolikost.Drago mi je da si mi bila u posjeti i da ti se sviđa moj vrt,uvijek je lijepo čuti pohvalu.
maso,plaža koja je donedavno bila skoro pa pusta polako se počinje puniti šetačima a jučer i mladim kupačima! Da,dobro ste čuli,i ja sam bila iznenađena! Osjeća se da pomalo dolaze ljetni dani,a i ovi šareni leptirići dokaz su da je zima već odavno iza nas. |
|
ljubiteljica
Novo sjeme Pridružen: 21 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 48 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivančice draga, da li su ti se ružice primile?
|
|
ivančica flower
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da jesu,lišće izgleda lijepo,uskoro ću staviti slike.
Pozdrav! |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma prekrasno... sve... od plaže do djeteline, jezerca i ostalog, naravski i pesonje koji blaženo spava!
|
|
ivančica flower
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ivančica flower
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno
|
|
ivančica flower
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baka,moon,hvala što ste redoviti gosti u mom vrtu
|
|
flover
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno,jezerce je tako slatko,ma sve je ok,onako planski,na svom mjestu....
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno carstvo imas i ljiepo je setatii uzivati tuda...
nadam se da cu uskoro doci i osobno vidjeti to carstvo... bas sam se dogovorila danas s Dudom da cu iduci tjedan imati slobodno pa bi mogle mi dogovorit otocnu kavu |
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno a mezimac je za 10 :))
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preljepo sve mi se sviđa posebno ljubimac
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dugo nisam bila u tvom vrtu,i ova setnja mi je prijala
|
|
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ova prica tik uz more ostavlja bez daha a tek kornjacice... a Ogi je jednostavno car
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
živiš u prekrasnom ambijentu zanimljivo je kod tebe..
ova slika je posebna |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno lipo, posebno garifuli, to je cvit kojeg se sjećam još iz najranijeg djetinstva
|
|
život je more
|
|
Odgovori | Stranica <1 1011121314 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |