pustolovkin mali vrt |
Odgovori | Stranica <1 10111213> |
Korisnik | |
zova
Pustio korijenje Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Paprika imam i ja u plasteniku,stavljala prošli put sličice,
ajpj knjižica mi nije ovjerena a slabog sam zdravlja,tako da me nemoj dovoditi u neugodnu situaciju,... |
|
Sponzorirani linkovi | |
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobre moje prijateljice biljkarice
Zova operisala sam tumore jajnika,a sad je sve u redu hvala Bogu,samo ove godine ne smijem kopati,sem sto nekad nesto malo oplijevim,pola metra recimo nevena hahaa. Smrcko jaranice da velikmi je vrt,a nisam mogla sve uslikati po velicini,jos je to vece.ove godine tacnije ovih dana stalno se prospe kisa,a to baste vole,jos ja poprscem enzimom ili koprivinim gnojem,postavim vam kasnije nekad slike baste kad ode u nebo rastom (salim se ) |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
zova
Pustio korijenje Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Važno je da si ti dobro,a i ako se odmoriš ove godine od motike,kopaćeš sledeće,motika neće pobjeći
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako je Zova,sta ima prece covjeku od njegoovg zdravlja?
|
|
Seneka |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma zašto bi bio šala kopriva-enzimom, to je evolucija enzima. Ja budem napravila i od vrbe, gaveza.... ALi iduću godinu ću napraviti više vrsta tih octenih bućkuriša i pratiti razliku biljaka. Bit će to pravi mali labaratorij. Imam punu livadu raznih biljaka. Napravit ću bomba enzim od kojeg će mrkva biti velika 1 metar. Ja ne volim filozofiju, nego praksu i teški rad Napiši mi na PP što su ti radili na operaciji. Pa možda ti kakav savjet mogu dati. Odgovorim čim stignem, imam urnebes sljedećih dana. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo li te vidim s motikom, ovako cu te! Planiraj nekad u zivotu kafu da popijemo, dok nam je jos ovo mladosti ostalo da se moze skitat Nikad se ne zna sta zivot nosi...
A mozda se vec i srecemo?! hahaha... |
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto, ti na vrtlarskom bolovanju a povrtnjak ti je lijep da ljepši ne može biti!
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nesto ove godine nisam zeljna motike,pa mi dobrodosla ova op. A ne znma ja jel se srecemo zavisi gdje zivis ti,napisi mi na ppako hoces. @smrcko napisem ti na pp |
|
Seneka |
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tako je i ja se cudim,jer kud su drugi to radili za mene,a kud je bilo sve kao beton od kisa,moguce enzim nemam drugog objasnjenja nego da ta tvorevina od enzima pravi cuda od nasih basta. |
|
Seneka |
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi je drago da ti je kiwano uspio, kod mene ove godine niti jednog....nije niknuo..bilo mu još hladno valjda.. |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije ni kod mene htjeo niknuti Monstera prvi put jer smo mi svi naucili 'poletiti' posijati sto prije,a ne kad fino sunce sija.Drugi put kad je bilo toplije za 4 dana sve niklo.
|
|
Seneka |
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako je bodljikavice draga
|
|
Seneka |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro sam sreco Smrcko,samo ne ulazim na forum nesto.
|
|
Seneka |
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja se malo motam ovuda...pustolovko, evo malo ti mahnem i ostavljam pozdrav!
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugice kiss
|
|
Seneka |
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa đe si, bona ženo!
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me Kacunak,kako ste mi sve curke moje,bastovanke.Pozdravljav vas sve odmorite jos malo krecu radovi u vrtovima.
|
|
Seneka |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ulovila te. Jesi li dobro?
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 10111213> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |