Kod Josipe u vrtu |
Odgovori | Stranica <1 1011121314 92> |
Korisnik | |
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Josipa draga, za samo nekoliko dana ti si napravila potpuni make-over. Na sigurnom će prezimiti, a onda jedva čekam proljeće da nam pokažeš slikice. Jedino ti vrijeme baš ne ide na ruku, jesi obula gumene čizme ? Lijepe misli šaljem ti iz Posavine !
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moji novi sukulentići...zahvaljujući cameliji....stvarno nezna se koji je ljepši i zdraviji....
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
menta..malo je usahnula pase joj sto nema jakog sunca al bio je zdrav korjen pa ce ona brzo ustati..lovor ce da se digne on je zdrav i odporan...ajuga samo neka se širi...kopriva još malo i cijetati će..ovaj ne
znam kako se zove...lijepo se širi...molim vas nemojte mi zamjeriti gramatičke greške ili ako sam neko ime pogrešno napisala...
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je taj zid koji je kod brata iza kuće za kojeg trebam visoko i široko cviječe sve je tek zasadjeno pa izgleda sa se suši...ali vide se mladice u proljeće ono buknuti....
|
|
Miranda
Odrastao grm Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To ti je bila super ideja da teglice ukrasiš smajlićima . A i vrt se ubrzano popunjava, stvarno si bila vrijedna ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Vidi se da uređuješ svoj vrt s ljubavlju. Sukulenti i teglice sa smajlićima i mene su oduševile.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja ndovrsena stazica...
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo mene opet..cvijet za cvijetom...milina...
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
]moje najdraze kucanice....
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divota, draga Josipo... neko me vrijeme nije bilo kod tebe, a dočeka me pravo cvjetno carstvo. Posebno me raduje kada vidim prijateljstvo ovog našeg foruma na djelu. Moram te pitati odmaraš li kada? Jer ovo sve je trebalo uspjeti zasaditi... Joj, već mogu zamisliti novo proljeće u tvom vrtu, a tek ljeto - rascvjetano i šareno...
|
|
Odgovori | Stranica <1 1011121314 92> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |