Shashin dnevnik radova |
Odgovori | Stranica <1 1011121314 39> |
Korisnik | |
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvuči kao dobro iskorišten dan...Ovi crveni tulipani su mi prekrasni
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma šta dobro,odlično iskorišten dan.Samo da je trajao još koji sat duže
Franjice,pa u zemlji tulipana si,oni nisu u cvjećarnama,sve su pokupovali, nego vani negdje posađeni(možda na nekom skrivenom mjestu)
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš su ovi zumbuli i tulipani predivni! Još da mogu staviti nos u ovaj jorgovan! Obožavam njegov miris!
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha, blago se tebi, kada možeš uživati u tim mirisima i pogledima!
Blago se tebi!!!
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha, htjela sam se malo napraviti vazna i kupiti si neku vrstu, pdovrstu, neku boju koja kod nas nije cesta ili nekakav malo druckiji a kad tamo niti jedne lukovice, pa sam onda plazila po irisima, mozda nekakav druckiji, opet nista sto mi nemamo - ma nisu ti oni u ovoj zemljici, sve su izvezli u CRO i pokupovala Fifi cvjetna druzina...
|
|
Plantlover
Mladi grm Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I muskih citatelja Sasha
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha, kada ti misliš doći u Zagreb???
Od svega po malo u torbe stavi i dođi, nešto si govorila da ti se malo putuje, a ja kažem samo dođi, ako treba ja ću te dočekati gdje kažeš!!!
A sada sam ozbiljna,da li misliš dolaziti u Zagreb?
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znam, znam tako je trenutno i meni..... |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skrušeno molim za oprost Plantek.Nikad te više nebum izostavila. Od sad pišem drage moje curice i Plantek
Eto ti na Franjica,sve nizozemsko moš kod nas kupiti a ne kod njih.Sad njima reci zakaj nemaju oni ništ za kupiti i ako hoće nek kod nas svoje kupe
TeaK,ja bi MORALA do Zg no nikako da nađem koji sat vremena(osim po noći) Kak ti stojiš u petak,oko podneva?
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa malo odlutala, a vi popunile shashin dnevnik, pa ne može čovjek od vas doći do riječi.
Shasha veliki pozdrav za tebe iz Rijeke, kažu neki: Rad je zadovoljstvo, ali nije sada vrijeme da se prepuštamo zadovoljstvima.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smele su me totalno. Proljeće me pitala za Zg ne Teak.Uglavnom,za obje je isto.
Eto Triša ,valjda se u petak nebum prepustila zadovoljstvu(radu) nego ispijanju kave.To nikako nebude zadovoljstvo,pogotovo ne u društvu TeaK,Proljeća,Andree
|
|
lana_1
Odrastao grm Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uh kako bi ja volila da vam se mogu pridružiti na kavici u petak. shasha poslala sam ti pp ali mi kaže da si "puna" porukica pa izbriši štogod i javi mi jel došla moja pp ili moram slat ponovno.
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zakaj se dogovarate kad mene nema, Shasha zelim te vidjeti, a da ja prek vikenda skoknem doma?
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Franjica,dogovaramo se zato jer neko cvijeće treba posaditi. Pajasmin za Proljeće bu procvao a još nije kod nje .
Ispraznila sam PP.Navali narode
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno!!!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nedjelju sam u vikendici, ali idem za Split - inače evo i mene na druženju u Zagreb. To bi mi bila prilika, ali još uvijek se nadam organiziranom putovanju kad bude "flora art"
|
|
RIJEKA
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To svakako, ali ako možeš skoknuti u subotu, pa da se stvarno organiziramo!!!Meni bi bilo drago da se vodomo svi!!
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E pa subotu bih možda i mogla.
|
|
RIJEKA
|
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne moram ti reći da je kod tebe sve prelijepo.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Posadila sam anđeoske tublje van,na gredicu(valjda im nebude previše zime ili previše sunca) Niš previše nisam radila(moram ponekad i kuhati i nešto pospremiti po kući) no uslikala sam nevene(procvali suuuu) i svašta nešta.Sad samo da prebacim slike.....
|
|
Odgovori | Stranica <1 1011121314 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |