Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Shashin dnevnik radova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Shashin dnevnik radova

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 39>
Korisnik
Poruka
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2008 u 22:00
Zvuči kao dobro iskorišten dan...Ovi crveni tulipani su mi prekrasni  smile89
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2008 u 22:04
Ma šta dobro,odlično iskorišten dan.Samo da je trajao još koji sat dužeCool
Franjice,pa u zemlji tulipana si,oni nisu u cvjećarnama,sve su pokupovali, nego vani negdje posađeni(možda na nekom skrivenom mjestuLOL)
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2008 u 22:16
Baš su ovi zumbuli i tulipani predivni! Još da mogu staviti nos u ovaj jorgovan! Obožavam njegov miris! smile113
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2008 u 08:48
Shasha, blago se tebi, kada možeš uživati u tim mirisima i pogledima!

Blago se tebi!!!smile94
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2008 u 10:56
Shasha, htjela sam se malo napraviti vazna i kupiti  si neku vrstu, pdovrstu, neku boju koja kod nas nije cesta ili nekakav malo druckiji a kad tamo niti jedne lukovice, pa sam onda plazila po irisima, mozda nekakav druckiji, opet nista sto mi nemamo - ma nisu ti oni u ovoj zemljici, sve su izvezli u CRO i pokupovala Fifi cvjetna druzina...
Na vrh
Plantlover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2008 u 13:38
I muskih citatelja Sasha
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2008 u 14:38
Shasha, kada ti misliš doći u Zagreb???
Od svega po malo u torbe stavi i dođi, nešto si govorila da ti se malo putuje, a ja kažem samo dođi, ako treba ja ću te dočekati gdje kažeš!!!

A sada sam ozbiljna,da li misliš dolaziti u Zagreb?
smile115
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2008 u 20:57
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Ma šta dobro,odlično iskorišten dan.Samo da je trajao još koji sat dužeCool
LOL)

znam, znam tako je trenutno i meni.....
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2008 u 22:36
smile143Skrušeno molim za oprost Plantek.Nikad te više nebum izostavila. Od sad pišem drage moje curice i Planteksmile79
Eto ti na Franjica,sve nizozemsko moš kod nas kupiti a ne kod njih.Sad njima reci zakaj nemaju oni ništ za kupiti i ako hoće nek kod nas svoje kupeLOL
TeaK,ja bi MORALA do Zg no nikako da nađem koji sat vremena(osim po noći) Kak ti stojiš u petak,oko podneva?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2008 u 22:57
Pa malo odlutala, a vi popunile shashin dnevnik, pa ne može čovjek od vas doći do riječi.
Shasha veliki pozdrav za tebe iz Rijeke, kažu neki: Rad je zadovoljstvo, ali nije sada vrijeme da se prepuštamo zadovoljstvima.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2008 u 23:09
Smele su me totalno. Proljeće me pitala za Zg ne Teak.Uglavnom,za obje je isto.
Eto Triša ,valjda se u petak nebum prepustila zadovoljstvu(radu) nego  ispijanju kave.To nikako nebude zadovoljstvo,pogotovo ne u društvu TeaK,Proljeća,Andreesmile156
Na vrh
lana_1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1069
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana_1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 06:54
uh kako bi ja volila da vam se mogu pridružiti na kavici u petak. shasha poslala sam ti pp ali mi kaže da si "puna" porukica pa izbriši štogod i javi mi jel došla moja pp ili moram slat ponovno.
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 08:53
Zakaj se dogovarate kad mene nema, Shasha zelim te vidjeti, a da ja prek vikenda skoknem doma? smile187
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 09:09
Franjica,dogovaramo se zato jer neko cvijeće treba posaditi. Pajasmin za Proljeće bu procvao a još nije kod nje .
Ispraznila sam PPThumbs%20Up.Navali narodeLOL
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 09:16
Konačno!!!Smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 10:38
Nedjelju sam u vikendici, ali idem za Split - inače evo i mene na druženju u Zagreb. To bi mi bila prilika, ali još uvijek se nadam organiziranom putovanju kad bude "flora art"smile115
RIJEKA

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 11:04
To svakako, ali ako možeš skoknuti u subotu, pa da se stvarno organiziramo!!!Meni bi bilo drago da se vodomo svi!!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 11:16
E pa subotu bih možda i mogla.
RIJEKA

Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 15:26
Ne moram ti reći da je kod tebe sve prelijepo.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 21:21
Posadila sam anđeoske tublje van,na gredicu(valjda  im nebude previše zime ili previše sunca) Niš previše nisam radila(moram ponekad i kuhati i nešto pospremiti po kući) no uslikala sam nevene(procvali suuuu) i svašta nešta.Sad samo da prebacim slike.....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.