OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 118119120121122 374> |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene na +15! Pa i red je, ipak je Božić pred vratima
U mom vrtu danas je ovakav "snijeg" (ovaj mi je puno draži od pravog) a crnac je odlučio kontrirati bjelini povećala se i moja kolekcija trava kalanhoe su prilično oštećene, na listovima je ostalo malo snijega koji se poslije smrznuo i uništio listove, barem ove vanjske ovo je slika prije hladnoće a ovo poslije, ovako je lišće izgledalo jučer, danas je još gore, vanjsko lišće se smrznuto i objesilo, oni listovi u sredini su u boljem stanju ali je zato fuksija odlučila prkositi, samo jedan cvjetak, ali veseli |
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja ljepota.
I ja imam takvu šarenu travu ( bar mislim da je takva). Ali kakvu sam je posadila u proljeće ni liska nova nije narasla, kad sam bila zadnji put zelena je i lijepa je bila i pod snijegom. |
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj crnac što ga zoveš mi je fenomenalan.Moram priznati da to još nisam vidjela .Doduše, volim zaviriti kod tebe otok svakodnevno,uvijek nešto zanimljivo .
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je l' sam ja fulala godišnje doba kod tebe u vrtu?
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bijela njevica i crnac, koja lijepa suprotnost
I veliko hvala za poklon |
|
život je more
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve lijepo cvijetno,ko usred ljeta .
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok se ne javlja -ali ostavljam ti jedan veliki poljubac
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E, i meni je nekako draže kada ti, Otok ,imaš u vrtu šareno cvijeće a ne bijele pahuljice..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakva je to suprotnost, u par dana, u par stranica..... snjeg i odmah rascvjetani vrt .
Lijepo je vidjeti bijeli Lošinj ali meni se ipak ovaj drugi više sviđa....
Hvala ti još jednom na poklonu...... dobri Božići i dobri blagdani ti želin....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno Otok...baš sve ti je prekrasno..
|
|
kockavica
Već proklijao Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
trave su super, a i ostalo mi se sviđa...
|
|
Jurica
Već proklijao Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mago i konj u vrtu,ja bi to blizu mene,no kod nas niko nema...gušt je vidjeti na tvojim slikam!Snijeg se i kod nas brzo otopio(dva dana ga je bilo kao u planinama).Jako mi se dopada vjenčić na vratima!!!Kak su božični kaktusi?Travice su lijepe,njih posebno volim i jako su zahvalne za njegu.Pozdrav tebi,otoku tvom i biljčicama!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo malo blagdana u mom domu
Prvo - pšenica Ovu nižu i zeleniju sijala sam ranije - na Sv.Barbaru, a ovu višu i svjetliju kasnije - na Sv. Luciju. Samo je ova zelenija cijelo vrijeme bila vani, a ova svjetlija u kući. Božićno drvce ili picea koju sam kupila posađenu. Kako je jako mala, a i htjela bi da se održi, oprezno sam je ukrašavala da je ne oštetim i našla joj jedan kut u kojem nije baš blizu izvora topline. Ne da se baš lijepo slikati radi odbljeska, ali ja sam zadovoljna kako izgleda jedan aranžman od voštanih ruža koje sam sama radila i crnike nema kod mene male djece, ali ima jedno veliko dijete - ja, pa nešto malo za moju dušu ovime su me iznenadile moje male susjedice a ovime jedna dobra duša - naša Lantana, na sam Badnjak stigao je njen paketić sa knjigom o Braču i ovim prekrasnim brodićem od - pa naravno, kad je Brač u pitanju - kamena Naravno da je zauzeo posebno mjesto u mom regalu, ali i u mom srcu. Hvala Lantana još jednom |
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voštane ruže ?!?
Kako li si ih pobogu napravila,diiiivne su !!! |
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Otok, Picea je fenomenalna, ovako ukusno okićena još je ljepša. Aranžman sa voštanim ružama je tako gospodski ispao. Prelijepo! Sviđaju mi se i tvoje figurice, i darovi su prekrasni i susjedski i Lantanini!
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok baš si lijepo ukrasila svoj dom a posebno ovu "živu" biljku.
Iskreno govoreći mislim da većina nas ukrašava za sebe, odnosno zato jer to nas veseli. Djeci je zanimljivo ono pod borom, a ja uživam u sjaju, crvenilu (zapravo kiču). Što više toga okolo po kući.,veseli zapravo mene. U svakom od nas čuči dijelom još dijete!
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ja mislim da u svakom domu mora biti malo kiča, neka sitnica, uspomena, poklon od nekog dragog, pa se prisjetiš nečeg lijepog barem dok - brišeš prašinu.
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je jako lijepo ali ikebana od žutih ruža je nešto posebno......
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni je žuti aranžman najljepši, a kakav bi naš dom bio bez tih sitnica "sakupljača prašine" - tužan nebi imao dušu, kao u hotelu, čak i tamo stave kakav cvjetić u sobu .
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne dekoracije, aranžman od ruža je nešto posebno
|
|
Odgovori | Stranica <1 118119120121122 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |