enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 118119120121122 221> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nadam se da je ova kiša došla i do tebe.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
moram ponoviti baš ovo što je Mali kaktus rekla, jer i meni svaki cvijet ima svoju lijepotu
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Meni je svaki cvijet na svoj način lijep
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Par slika, od svega po malo, a ne znaš koje je ljepše...
Volim klematise, a ovaj ružičasti je čaroban. |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i ovih "par" cvjetova kako kažeš su pravi Božji dar
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ruže su lijepe i kada nemaju idealne uvjete....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Dugo nisam dolazila, pa sad tek saznajem novost.
Draga nona, čestitam, ostvarit će vam se želja. Kakav li će to tek sada biti vrt kad nona dobije pomagačicu!!! |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo i mene malo u šetnjici kod tebe, malo sam se i nasmijala, jer smo sve mi slične, kaj god da idemo kupiti, uvijek i poneki cvijet završi u košarici
![]() Budleje su ti prekrasne a i hibić naravno ! |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasan hibić i budleje
![]() |
|
![]() |
|
Glikica u mesnici ne , ali ispred mesnice ako netko prodaje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ma daj, ideš kupiti slavinu, pa kupiš cvijeće...
Ideš kupiti papriku , pa kupiš ćvijeće Jel ti i u mesnici kupiš cvijeće ? Žuti hibiskus je prelijep ! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
joj baš si me usrećila .odužit ću ti se
|
|
![]() |
|
ajama preživio je upravo cvjeta po drugi puta, bit će korjen
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
kod tebe nona ipak nešta živi.zanima me da li je preživio delfinijum.ako je očekujem korjenčić.
žuti hibi je krasan,a i sve drugo
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 118119120121122 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |