Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 119120121122123 184> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja stalno moljakam: pišite imena biljki ispod slika!! Tako sam tek jutros kad sam čitala da se divite ljetnom čempresu krenula unazad da vidim koji je to? I otkrila da ga ima i Hoya! Bilježim se sa štovanjem
![]() Baš sam se divila kako je to lijepa biljka.
A kukuruz... Šmrcko, mi dok smo imali povrtnjak iza kuće smo sadili i sijali doslovno svašta od jagoda preko povrća do krumpira i tako zapravo činili selekciju: što kod nas uspjeva.
Tako i ti samo isprobavaj, već ćeš vidjeti što ti najbolje ide. Za sad cvijeće i osnovno povrće je za izložbu. Zanemari kukurz i ricinus, to i tak ne jedeš!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
To Bakica i radim, previm selekciju. Na žalost lubenice sam teška srca odbacila i sad me duša boli
![]() ![]() E jedem baka kukuruz, nema glutena i to sa guštom ću ga pojesti. Kukuruz je mal nije nađubren kao ono kupovni, nadam se da bude i sladak ![]() Hvala Baka na posjeti i pohvali ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Danas sjedim i gledam u moje begonije, najljepše su na svijetu i nitko nema tako lijepe begonije
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pazi sada Baka, ime delosperma
![]() ![]() ![]() Pazi sad - žednjak ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Aster, zvjezdan
![]() ![]() Ponos MM, tako je sretan što se šire ,a 3 jagode na tjedan ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Šmrcko nema veze što su samo 3 jagode na tjedan, ali okus im je sigurno fenomenalan. Kupovne su samo lijepe za vidjeti, ali probaj ih jesti nažmirečki i nečeš imati pojma šta jedeš ..... uopće nemaju okus jagoda, glavno da je veličina i boja po EU standardima
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Delosperme su tek sad u najljepšem izdanju. I moj (tvoj) aster otvara prve cvjetove.
O Bože koliko toga imaš!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Ali Katice ja dobijem 1.5 jagodu i onda sam gladna kao vuk, a jagoda nema
![]() ![]() Ma moram malo proučiti te jagode nešto im nedostaje za plod. Hvala na posjeti Katica ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da Hojčeka cijelo ljeto su delosperme bile nikakve, skoro ih počupala , a sada daju svoj maksimum.
I moj aster je počeo cvjetati i prošlogodišnji i taj iz kolekcije moj - tvoj- tvoj- moj ![]() Da imam svačeg, sjednem i gledam i ne vjerujem očima ![]() Hvala što si se jedva dovukla do kompa i javila što sam čekala ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Hvala tebi za
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ma neću te više hvaliti, dosta......sve ti uspjeva......
![]() a ja se hvalim mojim sirotim kamenjarom
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
šmrcko draga predivni sedum i delosperma, svaka čast prava si vrtlarica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej, ovo nije prvi vrt, ovo je stotinu vrtova u jednom. Prekrasno sve.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
prekrasno je sve...ljetni cempres je wow! nisam znala da je to tako fora mmorat cu nabaviti kojeg.. a povrce famozno...ja krastavce vec odavno nemam ni paradajze isto...doduse ja nisam u vrtu vec od dragoga baka i ona neda nikome da radi, pa ja za sebe neki patlidan ili tikvicu posadim...sad sam se razvezla
![]() |
|
![]() |
|
Skoro mi ruka krenula da uzmem cvijet, koliko sam toga od tebe dobila već sama ruka ide k tebi ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma Lorica, bit ćeš
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bromica i Triška hvala vam na lijepim komentarima. Baš sam ponosna
![]() |
|
|
|
![]() |
|
MM je malo uređivao kamenjar i pištoljem me natjerao na slikanje. Dobro je biti forumašica cvijetnog foruma, muževi se počeli truditi i raspištoljili se
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 119120121122123 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |