Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 119120121122123 134> |
Korisnik | |
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gricka prekrasni cvjetić...ova boja je krasna
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kiki super za pupoljke orbee variegate
![]() nadam se da ćeš cvjetove vidjeti i uživo, a možda bude i mahuna sa sjemenkama poslije |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Gricka,super gimnić,čak četri cvijeta ima
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Mislim da je to stapelia,ako griješim Semira bude me ispravila,spada u sukulente,poslikaj cvijet kad se otvori. |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Neznam da li ovaj spada pod kaktuse,ali se sprema prvi put cvjetati.Nije tako davno bilo kad mi je Frida dala mali komadić u jadnom stanju.A vidi ga sad.Nadam se da ću mu uspjeti slikati bar jedan cvijet. |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
super su stvarno ,baš znaju obradovat i uljepšat dan..ja znam po najvećem suncu sjest kraj njih i samo ih gledat ..
|
|
![]() |
|
Iako je vrlo malen odlučio je cvjetati
![]() |
|
![]() |
|
Ponovno je bacio još jedan cvjetić
![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure. Kad procvjetaju stvarno su neodoljivi.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
koji ljepotani!
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
i ja kao i mali kaktus veselim se svakom cvjetiću kaktusa..predivni su vam cvjetići
|
|
![]() |
|
Bravo Gricka
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko, Mali kaktus baš su vam lijepi cvjetovi kaktusa. Kod mene danas dva:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kikach,Kiki-ko,lijepi su vam kaktusi
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
hvala gricka, rozi je cvjetek
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 119120121122123 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |