OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 122123124125126 374> |
Korisnik | |
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super Otok da si nam stavila malo rascvjetanih slikica iz tvoga vrta. To je pravi doživljaj za nas kontinentalce u ovo doba godine! Super! Sve mi se sviđa, i solanum i žuta i limun i lantana!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
osvježenje kao i uvijek, cvijetno
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ovo je stvarno za nepovijerovati takvo nešto vidjeti je stvarno fantastično. Prelijepo Otok
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Otok, opet si svojim fotkama unijela malo živosti i boje u ove tmurne dane. Dašak sunca koji je oplahnuo tvoje prekrasno cvijeće i pretpostavljam, cvrkut ptica u granama, najavljaju nam skori dolazak proljeća.
Naravno, krasni noviteti u tvojoj kolekciji sukulenata.
Lijepi pozdrav
|
|
lika1
Mladi grm Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok noviteti su ti odlični,ali meni je najdraže ovo žuto cvijeće.Meni je Lantana poslala žutu i njevicu ali izgleda da su se smrznule,kakvo ti imaš iskustvo s njima,hoće li se oporaviti!!????
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod nas je snijeg padao jako malo, ali je poslije bilo jako hladno i smrznuo se je na lišću. Uništene su potpuno kalanchoe koje su bile prepune cvijeća, smrzle su se. Sve ostalo je u redu - i žuta i njevica, ciklame su neoštećene.
Da je bilo samo hladno dan-dva, a bez snijega koji se smrznuo, vjerujem da bi sve preživjelo. Bojim se ovih silnih kišurina i što će biti sa lukovicama koje su sve počele nicati, a plivaju u vodurini |
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nadam se da lukovice neće propasti, vrijeme je užasno......
a o toplini i ljepoti tvoga vrta uopće ne treba raspravljati...uvijek lijepo!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Di si Otok, ja se vratila, a tebe nema. Je li zasjalo sunce na Lošinju? Kalanchoe su se i meni prošle godine smrzle ispod snijega, ali ostalom cvijeću nije ništa bilo.
|
|
život je more
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najprije veliko BRAVO za ovako žuto-sunčane slike, takve ja najviše volim
Kako je lijepo šaplastiti po tuđim vrtovima i past oči, tako napunim baterije kroz dan i bar mi tako moj vrt izgleda manje tužan, zima brže prolazi.....
I mene je strah za lukovice jer je već sve druknulo a mislim da je natopljeno do "dolnjih ljudi" i imam osjećaj da se nikad neće posušiti
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, predivno je vidjeti tvoje sličice, nove nabavke su prelijepe, a i rasvjetani vrt u ovo doba godine....
Moj vrt izgleda kao strašilo poslije svih ovih nepogoda, i ne znam što će niknuti na proljeće.....bit će posla....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me, tu sam.
Kad bi bilo bar malo sunca, možda bi nešto uspjela i slikati po vrtu. A posla u vrtu ima prilično, samo se od silne vodurine na može baš ništa raditi. A nešto mora i poginuti, pa gdje bi sadili nove biljke da sve što je posađeno preživi. |
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obožavam slikice žutog cvijeća.
Nekako mi je to boja proljeća |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim prežvljavanje i bujno cvjetanje, kao da smo udaljeni tisućama kilometara udaljeni.
|
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, baka, ko da nismo na istom kontinentu.
Hvala ti Otok na "žutim" slikama, to mi je najdraža boja cvijeća. |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Srecom da postoje i suncani vrtovi,kod mene jos dugo nece biti tako.
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja svratila na koji zracak sunca i prija mi !
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je moja omiljena tema - kamen i "biljke borci" - tako ja zovem sve te biljke koje se same bore za život, skromne, a ipak lijepe
Menta |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma suvišno je šta reći za ovako nešto taj mi je dio inače baš i najbolij baš kad kažeš da se biljka bori za život-jako lijepo Otok
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I kod mene je menta koja raste iz kamena puno bolja od one u zemlji, očito da tu među kamenjem ima više vlage.
|
|
život je more
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sedum burrito postao je u zadnje vrijeme popularan.
Imam ga i ja ovo je stara slika (ova biljka u sredini) a ovoliko je narastao za otprilike 6 mjeseci sada baca treću grančicu |
|
Odgovori | Stranica <1 122123124125126 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |