Kaktusi u cvatu |
Odgovori | Stranica <1 122123124125126 134> |
Korisnik | |
majcka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eksotika je kul
|
|
Sponzorirani linkovi | |
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aralija,andina
majcka....moraš nježno pozvati slika od jutros |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
11111
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jedan cvitić ali me jako razveselilo....prvi puta
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
11111
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jedva čekam eksploziju ovog gymniča ....ali i ovako mi je lip ..ja ovo računam ko da ima cvit
|
|
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sa susjedom imam dogovor. Kada procvjeta kakav
zanimljiv kaktus da mi pošalje poruku. Isplatilo
se doći i vidjeti u živo. Mislim da se ovo ne viđa tako često: discocactus horstii
|
|
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus predivno!!!!
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A da ti svoju susjedu ostaviš malo po strani da nam ne nabija komplekse, naravno šalim se predivn je i očekujemo još ljepotana kad procvjetaju
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
11111
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pinus ,pazi dobro na susjedu
moon ...predivno kao i uvijek evo moga gymnocalyciuma |
|
|
|
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo cu rec
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
11111
Opcije poruke
Hvala(0)
|
od jutros ...echinopsisi su neumorni ovu godinu....prezimoli vani i sad su nezaustavljivi u cvitanju
|
|
|
|
Bubasvabica
Novo sjeme Pridružen: 07 Studeni 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 40 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
dea78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni su vam cvjetići, uspjeli ste me zaraziti, imam prva četiri kaktusa, nijedan cvit naravno, ali zato guštam u vašima. Dea, drago mi je da si uspjela sa slikama, cvjetovi mrak.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
majcka
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eksotika je kul
|
|
dea78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa hvala napokon cu moc stavljat slike svog skromnog cvijeca.Majcka cvijetici su uf,uf
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
majcka
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eksotika je kul
|
|
Odgovori | Stranica <1 122123124125126 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |