Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 123124125126127 381>
Korisnik
Poruka
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 01:23
Mogu te pitati nekaj?Gdje si ti samo naučila te sve jezike....svaka ti čast!Prije je u školama bio samo Njemački!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 01:23
i ovu jaaako volim..

Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 01:25
Ova zadnja mi je najj! Posebno sa ovim pesekom!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 01:25
...Fiki..sama sam učila osim obaveznog u školi..znaš..sve možeš ak očeš..ja se služim i riječnikom..neznam sve..da se razumijemo..govorim ko francuz kad govori hrvatski..al ssvi me razumiju i kažu da im je to slatko...heheh
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 01:26
Super!!!Meni sa ruskim slabo ide!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 01:27
..e a ova me ubije ..baš je to sad učinila..to je pjesma moje mile majkice koje više nema..

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 01:28
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 01:34
..idemo veselo...e ova ti je kad sam muža upoznala

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 01:35
HEHEH,GDJE STe izlazili?Ova pjesma je fantastična...pitam se gdje su prije pjevale ove pjesme!
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 01:37
Sorry,možda previše zabadan nos,ali ja ti po Zagrebu sve znam..heheh,imam rodbinu u Velikoj Gorici!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 01:40
izlazili smo u Caraku..jedno bolje mjesto u centru grada..pa u studentski centar...Kukušić, Lapidarij itd..pjesme su se puštale na tv i slušale su se ploće..bilo je romantičnije neg sad. Da u Zagrebu...evo još jednaWink

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 01:44
Supač...također..i ja mislim da je prije bilo romantičnije,...sjećam se u magli...prije snijeg padne..čiava obitelj igra domina...priče se pričaju,vatzra gori! :) Eh taa vremena!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 01:45
Društvance moje... Laku noć vam želim!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 01:45
Laku noć monstera...ja sam prekoračio limit!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 01:50
..s ovom ću te pjesmom pozdraviti i ona je obilježila moj i mm život da smo još dan danas skupa..hehehe..laku noć

ja  noooćka
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 01:52
Jako simpatično...Hvala ti što si to podjelila sa nama,Pozz..Laku noć!Pozz.čujemo se sutra..Pozz svima!
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 01:55
Pozzz!
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 13:37
samo da pozdravim nocne sovice.evo vam nesto za raspolozenje slikica kako je sad kod viz.i mons vani brr.
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 13:39
Fikijev novi biib on hoce da je unikat medju svijetom pa mu ovakav :D

ovo je moj bibi ide fura
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 13:39
Dobar dan!!!!!vEČERAS će pustolovko kod nas snijeg!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 123124125126127 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.