Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 203> |
Korisnik | ||
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Da li to svog muža hvališ: "gušt ga je imati doma - brz ![]() ![]() ![]() A sad ozbiljno ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Nemaš pojma koje dragocjeno blago imaš. TM i prijatelj.Sad znam koga ću zvati u pomoć!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Kod tebe je sve, kako bi ti rekla "pici - pici". Čak je i kanal uslijed najvećih radova skoro pa ukrasan koliko je precizno kopan.
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Najviše od svega mi se dopala tvoja zemljica, prekrasne crvene boje, mmmm ..... ![]() A drago mi je kaj ste odvojile malo vremena samo za sebe i provele prekrasno vrijeme u druženju ![]() ![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
E baš sam i ja to pomislila gledajući slike!! Uvijek volim doći k tebi, susjedice moja.
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Da kako Hoja veli kako uredan kanal, vraćam se i gledam.
![]() Baš ste vrijedni ![]() A na što bi to ličilo da je došao svojim bagerićem, razrovao sve i dva dana kopkao pretvarajuć se da je tvrdo ![]() Eto vidiš cijenu samo kopanja, a možeš misliti koliko cijene ostale radove. Sve mislimo nema posla, a oni kojim se nudi ili će te ošišati kao ovcu ili ne bi ni radili. Vidjela sam takvu kopačicu u Kaufiću za 1500kn, na benzin. ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Kod tebe i radovi lijepo i uredno izgledaju
![]() |
||
![]() |
||
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
|
Dobra ideja
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
|
korijenko, navratila sam malo do tvoje hacijende i uživala sam u svemu .Vidim da ste se primili velikog posla .... uh ... ali na kraju bit će prekrasno ne sumnjam.
![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Imala sam čast hacijendu (i konobu, naravno) razgledati uživo.
Ljudi moji, to vam je nešto prekrasno. Ogroman posjed, vrt, vinograd, cvjetnjak, travnjak, šterna, grote, ljuljačke, klupice ...ma san snova. Svaka čast i tebi i mužu, treba sve to držati pod kontrolom |
||
![]() |
||
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
|
I ja želim pohvaliti našu krasnu Korijenko, a što se tiče posjeda, potpisujem sve što je Otok napisala. Imala sam tu čast vidjeti sve uživo.
I da, moram reći da usprkos svom tom poslu Korijenko izgleda ko djevojka! ![]() ![]() Ako vidiš kakve rupe po travi, to sam ti ja napravila. ![]() |
||
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
I ja se pridružujem pohvalama, užitak je vidjeti to sve uživo
![]() |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
puno puta san listala stranice tvoje hacijende i divila se! sada mogu reći da mi je žao što juče nisan imala vremena da uživo vidin ljepote tvoje hacijende, ali mogu reći, drago mi je što san te upoznala! moran dodati još hvala na svemu, znan da to sve nije lako bilo izorganizirati, žao mi je još što duže nisan mogla slušati tvoj, za mene, simpatični dijalekt!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Hvala vam drage moje, kao što sam sad pisala na kavi, cijeli sam današnji dan provela u vrtu, jer sam morala opet biti s vama barem u mislima.... stalno vas "vidim" tu ste samnom kod kruga, na ljuljački, ispod luka, u bijelom vrtu, kraj svake grote, ispred "pčelinjaka", u konobi...... svugdje
![]() Otok ....hvala ti na pohvali i strašno mi je drago da sam te upoznala i da si bila i moj gost
![]() Antonija.....i meni je jako žao da nisi bila na hacijendi ali mi je i žao da nismo u Opatiji popile kavu i dobro se naćakulale....nadan se da će te put nanest va Opatiju još kada
![]() Anastazija draga, danas stalno mislim na tebe zbog onih mojih finih kolača,
staviti ću sutra recept
Waterlily.... nema niti jedne rupe, očito nisi bila u bijelom vrtu , tamo sam danas sadila
![]() ![]() Tebe draga očekujem u Matuljima, skombiniraj neki posjet Ambrožićima......
Nihoooo, ma gdje si bila jučer, sto puta sam te se sjetila, falila si mi
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Hvala , baš su mi bili fini
![]() |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
za opatiju i meni je krivo, strašno! mislila san biti će kava organizirana, neću daviti ženu! nemaš pojma koliko mi je sada žao! valjda će biti prilike, ja se nadam i od srca želim!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Sve san videla uživo, a ono ča si meni donesla opet ne znan ča je i dali gre va hlad ili na sunce
![]() |
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Liriope muscari.... i gre va poluhlad ili hlad
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Veliki radovi kod tebe, vidjela sam i White garden u pripremi, mogu ga zamisliti za par godina! Možda ga i vidim uživo jednom
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |