Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 124125126127128 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2011 u 06:41
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

Korjenko, a da pošalješ tog prijatelja malo k meni na brijeg? taman mi treba Big%20smile ovo je sve ko po špagi napravljeno Thumbs%20Up

ha,ha..... Konti, takve majstore je gušta imati doma, brz,stručan, simpa.... uvijek se veselim kad imamo neke radove jer znam da će na kraju bit prva liga Big%20smile

Da li to svog muža hvališ: "gušt ga je imati doma - brz Big%20smile, simpa Big%20smile, stručan Big%20smile.."

A sad ozbiljno Wink, znala sam da imaš radove i moram priznati da je to bio veliki zahvat...Thumbs%20Up

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2011 u 07:31
Nemaš pojma koje dragocjeno blago imaš. TM i prijatelj.Sad znam koga ću zvati u pomoć!WinkLOL Zezam se naravski. Ali ovakvo imanje treba vrijedne ruke.  Za čas se neće vidjeti gdje je kopano kad krenu još i tvoje vrijedne ruke sijati i saditi!Thumbs%20Up
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2011 u 07:37
Kod tebe je sve, kako bi ti rekla "pici - pici". Čak je i kanal uslijed najvećih radova skoro pa ukrasan koliko je precizno kopan.

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2011 u 11:44

Najviše od svega mi se dopala tvoja  zemljica, prekrasne crvene boje, mmmm   .....
  smile160   baš mami na sadnju!!!
A drago mi je kaj ste odvojile malo vremena samo za sebe i provele prekrasno vrijeme u druženjusmile95, iću i piću!!!!  Preslatke ste mi!!!smile79
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2011 u 13:30
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Kod tebe je sve, kako bi ti rekla "pici - pici". Čak je i kanal uslijed najvećih radova skoro pa ukrasan koliko je precizno kopan.

E baš sam i ja to pomislila gledajući slike!! Uvijek volim doći k tebi, susjedice moja.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2011 u 21:09
Da kako Hoja veli kako uredan kanal, vraćam se i gledam.Smile
Baš ste vrijedniClap

A na što bi to ličilo da je došao svojim bagerićem, razrovao sve i dva dana kopkao pretvarajuć se da je tvrdoLOL

Eto vidiš cijenu samo kopanja, a možeš misliti koliko cijene ostale radove. Sve mislimo nema posla, a oni kojim se nudi ili će te ošišati kao ovcu ili ne bi ni radili.

Vidjela sam takvu kopačicu u Kaufiću za 1500kn, na benzin. Embarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2011 u 22:55
Kod tebe i radovi lijepo i uredno izgledaju Thumbs%20Up
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2011 u 08:36
Dobra idejaThumbs%20UpFrezica i kopanje kanalaThumbs%20UpClap
Na vrh
opsjena View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 227
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje opsjena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2011 u 20:04
korijenko, navratila sam malo do tvoje hacijende  i uživala sam u svemu .Vidim da ste se primili velikog posla .... uh ... ali na kraju bit će prekrasno ne sumnjam.smile169
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 17:43
Imala sam čast hacijendu (i konobu, naravno) razgledati uživo.
Ljudi moji, to vam je nešto prekrasno. Ogroman posjed, vrt, vinograd, cvjetnjak, travnjak, šterna, grote, ljuljačke, klupice ...ma san snova.
Svaka čast i tebi i mužu, treba sve to držati pod kontrolom
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 18:18
I ja želim pohvaliti našu krasnu Korijenko, a što se tiče posjeda, potpisujem sve što je Otok napisala. Imala sam tu čast vidjeti sve uživo.

I da, moram reći da usprkos svom tom poslu Korijenko izgleda ko djevojka!Clapsmile128

Ako vidiš kakve rupe po travi, to sam ti ja napravila.LOL Možeš odmah saditi.
Želja i ljubav su krila za velika djela
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 18:29
I ja se pridružujem pohvalama, užitak je vidjeti to sve uživo  smile141.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 18:44
puno puta san listala stranice tvoje hacijende i divila se! sada mogu reći da mi je žao što juče nisan imala vremena da uživo vidin ljepote tvoje hacijende, ali mogu reći, drago mi je što san te upoznala! moran dodati još hvala na svemu, znan da to sve nije lako bilo izorganizirati, žao mi je još što duže nisan mogla slušati tvoj, za mene, simpatični dijalekt!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 18:53
smile196..lijepo
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 20:11
Hvala vam drage moje, kao što sam sad pisala na kavi, cijeli sam današnji dan provela u vrtu, jer sam morala opet biti s vama barem u mislima....  stalno vas "vidim" tu ste samnom kod kruga, na ljuljački, ispod luka, u bijelom vrtu, kraj svake grote, ispred "pčelinjaka", u konobi...... svugdje Hug
Otok ....hvala ti na pohvali i strašno mi je drago da sam te upoznala i da si bila i moj gost Hug

Antonija.....i meni je jako žao da nisi bila na hacijendi ali mi je i žao da nismo u Opatiji popile kavu i dobro se naćakulale....nadan se da će te put nanest va Opatiju još kada Big%20smile

Anastazija draga, danas stalno mislim na tebe zbog onih mojih finih kolača,
staviti ću sutra recept 

Waterlily.... nema niti jedne rupe, očito nisi bila u bijelom vrtu , tamo sam danas sadila Wink..... hvala za "djevojka" ( na pragu 40-tih) Wink
Tebe draga očekujem  u Matuljima, skombiniraj neki posjet Ambrožićima......

Nihoooo, ma gdje si bila jučer, sto puta sam te se sjetila, falila si mi Hug

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 20:16
Hvala , baš su mi bili fini  smile79.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 20:24
za opatiju i meni je krivo, strašno! mislila san biti će kava organizirana, neću daviti ženu! nemaš pojma koliko mi je sada žao! valjda će biti prilike, ja se nadam i od srca želim!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 20:45
Sve san videla uživo, a ono ča si meni donesla opet ne znan ča je i dali gre va hlad ili na suncesmile143
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 20:49
Liriope muscari.... i gre va poluhlad ili hlad
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 21:07
Veliki radovi kod tebe, vidjela sam i White garden u pripremi, mogu ga zamisliti za par godina! Možda ga i vidim uživo jednom Wink
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 124125126127128 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.