Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 370> |
Korisnik | |
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lantana!!! Kakva je ljepota u tvom kamenjaru o ovo doba godine! Predivno stvarno!
Nove su biljčice super, sve sam dobila volju i sama put varaždinskog placa krenuti
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baka samo ti guštaj.
Korijenko, bit će još cvijeća, a novi cvijet je neki zimzelen, a čini mi se da sam ga negdje vidjela ali se ne mogu sjetiti. Sara, stvarno je interesantan i cvijet i sama biljka. Bergenija kažeš ti i kamen bi procvjetao, a kad bi ti rekla da kod mene loše ide cvijeće koje svakome raste kao npr. hortenzije, čuvarkuće, begonije... Hoya ja već ako nemam neke kultivirane biljke za posaditi onda sadim nešto što nađem u prirodi i ja na to zaboravim, pa kad se primi onda se iznenadim. Lika1 hvala. Horti nije sukulent nego više sliči nekom zimzelenu i tamo gdje sam je dobila je narasla kao puzavica. Varaždinski plac je super, baš me iznenadilo koliki izbor sadnica ona teta ima, nekad sam tamo kao student kupovala subotom pušleke (male buketiće) Evo i mog asortimana ukrasnih tikvica ![]() ![]() ... na prozoru, tikvice i dunja ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
tikvice su prekrasne
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lantana, tikvice su prekrasne. Jesu li to tvoje ili si ih donijela sa puta?
Pitam jer su moje krasno cvjetale, ali uspjela sam dobiti samo dvije tikvice, jednu bijelu i jednu narančastu. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala Rose.
Otok ove godine prvi put nemam svoje, bilo je puno cvjetova, ali samo jedan jedini plod, neznam zašto. Ove sam dobila od MKS iz KT, a mi smo joj poslali sjeme. Meni su posebni ovi turbani, sačuvat ću sjeme za sljedeću godinu ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma stvarno su prekrasne . Ma lutkica moja ona uvijek ima nešto prelijepo kod sebe. Ma svaka ti čast. Niko ti stvarno ne može pariti ni učemu -------vrt bajka a vidi sad svaki dan nešto predivno. To samo možeš ti
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Baš su tikvice lijepe. Pravi ukras!
|
|
![]() |
|
Hvala Niho i Baka, ja obožavam ove ukrasne tikvice i uvijek ih imam u vrtu samo ove godine nisu nikako sazrijevale.
Jučer sam malo slikala kad sam došla iz posla, jer za drugo i nema baš vremena kad je u 5 već mrak. Danas samo allysum, on raste kao korov nema gdje ga nema, prekrio je cijelu padinu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u kamenjaru ![]() ![]() ispod kamenjara ![]() u gomili ![]() i malo uz krizantemu ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Presladak je
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasni su alisumi, ma oni su zakon, stalno cvatu. Ali ima na ovim slikama još svakakvih ljepotica.
Dopunjavam spisak biljaka za moju padinu - alisumi bi tu mogli rasti |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pa ovo je za ne povijerovati -kod tebe se ne vidi nikako da je jesen -ma svaka čast -legendo ----i sve kopiraš moj vrt
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Pogleda na kamenjar i ispod kamenjara su predivni!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
![]() |
|
ma vidi bolan ja opet malo šetam a ono imam kaktus veliki kod tebe u vrtu daj mi ga malo pobliže uslikaj ja se sva raznježila -nisam ovo ni gledala od njega
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Stvarno je lijep taj alisum, ma "rođen" za tvoju kamenu padinu! Prekrasan je i sam i u kombinaciji sa drugim biljkama!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima
![]() Shasha ono plavo cvate ružmarin. Otok alisum kad ga jednom imaš, barem tu kod nas, onda ga imaš zauvijek i sve više i više. Niho onaj kaktus imaš i ti sam je moj veliki, jednom je pukao pa su iz njega narasle oni sporedni (kao grane). Proljeće i Flavia ![]() Evo još par sličica Kamenjar ![]() Pacifika ![]() ![]() Lantana ![]() Žuta u dvije varijante, ona koja se penje i koja puže po podu ![]() ![]() Njevica ![]() Ovaj luk cvate od proljeća ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno je..stvarno je tvoj vrt predivan..neznam šta drugo reći, sve je već 100 puta rećeno...
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantana, divno.. Kod tebe sezona vrtlarenja ne prestaje. A mi uživamo u pogledu na morske blizine!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Lantana ovo je prava raskos,alisium i kod mene krasi kamenjar,al nemam ga tako puno.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Oduševili su me alisiumi. Nije ni kod nas hladno, ali su mi slabašni i slabog cvata. Vrlo kratki period su bili lijepi. A baš su mi dragi. Zamišljala sam da će biti kao tvoji sada, ali - nisu!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |