Klematis - Clematis |
Odgovori | Stranica <1 124125126127128 136> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja isto svoja oba(Dr. Ruppel i Multi Blue) orežem pred zimu skroz nisko gotovo do zemlje. Već su počeli nicati i to svake godine sve gušći. Mada u uputama piše da se režu na nekih 40 cm do starog dijela, ipag ih orežem potpuno, meni su tako ljepši na potpuno novim granama. Ne služe mi kao penjačice za zasjenjivanje ili prekrivanje, pa mi stoga odgovara da ih ovako orežem.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
brunda
Novo sjeme Pridružen: 05 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 44 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja sva četiri (president, miss bateman, cardinal rouge i w. nika) su puni novih listova, grančica i pupova, što friških potjeranih iz zemlje što iz starih grana, i to punom dužinom starih grana. odlučila sam ih ne rezati, žao mi je. pogotovo zato što nigdje na starim granama ne izgledaju "golo".
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasan je Moon, moj tek stidljivo pupa
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A moj nikako jer ga nemam... I, uopće, zašto ga nemam?
Ali zato su mi vaši prelijepi i redovito "napasam" oči na njima...
|
|
morena
Već proklijao Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Josipovac,Osijek
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ni ja nemam klematis, ali zahvaljujući CIF-u uživam u vašim.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
morena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav, na Klematisu (ove godine kupljen i posaden), listovi poceli tamniti i kovrčati se.Koji bi mogao biti uzrok i kako da to riješim? Hvala
|
|
Josipovac,Osijek
|
|
Rembrant
Pustio korijenje Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morena, klematisi su cudne cvetnice hoce iz cistog mira da se osuse,valjda tu ima udela i sto su to hibridi,ja znam tulipani hibridi dosta brzo propadnu moze da bude da je i sa tvojim klematisom tako, ja kada ga sadim primetio sam da najvise mu odgovara kada otkopam povecu rupu,i ubacim 20l naprimer FLORABELe ili bilo koji humus iz prodavnice bolje raste jer oni imaju meko korenje i sumske su biljke.Zato se netreba zadrzati na jednom klematisu nego imati vise vrsta pa onaj koji se dobro primi i raste treba razmnozavati. Ubuduće ne unosi u post linkove kao ova tri koja si stavio i koja su uklonjena |
|
morena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Josipovac,Osijek
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dr Rupell
President |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno!
Je li on u tegli ili je posađen direktno u cvjetnjak?
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u zemlji je bugi....samo se tako cini....to je stari box za psa (a pas nikada u njemu)....kako sad stvari stoje, box je za jorgovan....valjda nam nece pobjeci
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno super izgleda.
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepi su vam
|
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijep je, kakva neobična ciklamasta baršunasta boja!
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon,poseban je ........
|
|
Odgovori | Stranica <1 124125126127128 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |