Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 140> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Tu su još i bijeli božuri, mmmmm kako mirišu
![]() ovaj me iznenadio.... lani sam ga kupila, ali kada je potjerao sredila ga moja Rea, no ostao je korijen i evo ga jedan ali vrijedan cvijetić ![]() ali moji starinski roza božuri nisu ove godine procvali.... P.S. za veču sliku klik na nju poruka ažurirana 10.02.2014. |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasna kolekcija ruža.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Ruže uz ogradu povrtnjaka nije joj boja na slici baš najbolja - u naravi je crvena kao svježa krv ovo je najmirisnija ruža u mom vrtu - i rascvjetana ![]() URL] Pa žuta sa roza nahukom i još nježnoroza boje ![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Ova roza mi je baš slatka
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ruže su prkrasne,meni je najljepša ona roza, nekako je starinska.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Moja ljubimica u punom cvatu
http://s2.pticica.com/foto/0000677738_m_0_ospb8e.jpg do nje je žuta ruža ![]() pa su dvije ove roza ![]() onda jedna bijela ( koju još nemam uslikanu), pa na čošku roza penjačica i sa "boka" ova ruža koja uvijek najobilnije cvate iako su joj cvjetovi jednostruki ( skoro kao u divlje ruže) ![]() I još je na drugom kraju terase žuta penjačica krupnih cvjetova ![]() njen cvijet pojedinačno ova slika je malo mutna, ali samo usporedbe radi da se vidi da je cvijet veći od upaljača To je sve sa južne strane - ispred terase. P.S. za veču sliku klik na nju, ostale slike nije moguće ažurirati zbog greške na Ptičici poruka ažurirana 10.02.2014.
|
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Naravno da cvjeće nikad nije onakvo kakvo je na slici, ali to uopće nije važno za nas koji ga volimo. Uživaj sve ti je prekrasno, draga moja, biti u tvom dvorištu stvarno je gušt.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Znači, nisam jedina koja ima problema s deklaracijama...Sva sreća da nema ružnog cvijeća (bar za mene), pa i nije problem ako fulam boju...a možda mi se jednom i posreći, pa se boja s etikete bude poklapala s bojom cvijeta ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Penjačica je prekrasna ali ova što mjenja boje je zbilja posebna. Tulipani!! |
|
![]() |
|
vikica46 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 114 |
Niho u pravu si, mi u gradu nemamo priliku svaki dan gledati samoniklo cvijeće.
Ja sam krajem trećeg mjeseca bila na jednom sprovodu u jednom selu na Banovini i dok smo hodali putem sve je bilo prekriveno bijelim i plavim ljubičicama, jaglacima i drugim vjesnicima proljeća.
Prekrasan prizor koji stvara toplinu oko srca i budi u nama ponos što je naša domovina tako lijepa i što ju je Bog obdario svim tim ljepotama!
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
prekrasna ružica- ova dvogodišnjakinja
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Rose nisu se ni moji baš iskazali. S obzirom na broj lukovica koje sam posadila možda 1/5 je procvala. A ovaj koji sada cvate mi je MPS donio poslije Nove godine iz Amsterdama, a kako je iza Nove godine pao snijeg nisam ih mogla posaditi u vrt, nego sam ih posadila u posudu zajedno sa košaricom za lukovice i u proljeće kada se je zemlja odmrzla košaricu sa tulipanima sam presadila u vrt. Sve se nadam da je i boja takova iz tih razloga i da će nagodinu ipak biti plavi.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ruže su prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
moji ove godine uopče nisu cvjetali
|
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš krasno dvorište i cvijeće. I naravno jedan lijepi panjček
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |