Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 125126127128129 140>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 23:45
digitalis u " cvjetnom kutku"

i ruža penjačica na ulazu u dvorište (slikano iz dvorišta)

PB190069

i slikano prema kući i ulazu

P.S. za veču sliku klik na nju, ostale slike nije moguće ažurirati zbog greške na Ptičici
poruka ažurirana 10.02.2014.
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 23:39
Tu su još i bijeli božuri, mmmmm kako mirišu

ovaj me iznenadio.... lani sam ga kupila, ali kada je potjerao sredila ga moja Rea, no ostao je korijen i evo ga jedan ali vrijedan cvijetić

ali moji starinski roza božuri nisu ove godine procvali....

P.S. za veču sliku klik na nju
Ivanić-Grad
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 23:34
U "cvjetnom kutku" cvate ova ciklama boje
PB220105

uz stazu - ispred borovnice su

PB220102

ova crvena

PB220101

i bijela koja je meni najljepša kada se cvijet skroz otvori onda izgleda kao kamelija

PB220100

i ova lila

P.S. za veču sliku klik na nju, ostale slike nije moguće ažurirati zbog greške na Ptičici
Ivanić-Grad
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 23:31
Prekrasna kolekcija ruža.smile141
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 23:24
Ruže uz ogradu povrtnjaka
PB220101

nije joj boja na slici baš najbolja - u naravi je crvena kao svježa krv

PB200089

ovo je najmirisnija ruža u mom vrtu - i rascvjetana

URL]

Pa žuta sa roza nahukom

PB200091

i još nježnoroza boje

]

Ivanić-Grad
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 23:20
Ova roza mi je baš slatkaSmile- volim što djeluje pomalo divlje to joj daje posebnu čar (bar z amene)
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 23:16
Ruže su prkrasne,meni je najljepša ona roza, nekako je starinska.
život je more
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 23:13
Moja ljubimica u punom cvatu
http://s2.pticica.com/foto/0000677738_m_0_ospb8e.jpg
do nje je žuta ruža

pa su dvije ove roza

onda jedna bijela ( koju još nemam uslikanu), pa na čošku roza penjačica i sa "boka" ova ruža koja uvijek najobilnije cvate iako su joj cvjetovi jednostruki ( skoro kao u divlje ruže)

Možda joj cvjetovi nisu atraktivni kao u nekih drugih ruža, ali to nadoknadi količinom cvijeta i ljepotom grma.

I još je na drugom kraju terase žuta penjačica krupnih cvjetova

njen cvijet pojedinačno

PB200085

ova slika je malo mutna, ali samo usporedbe radi da se vidi da je cvijet veći od upaljača

PB200086

To je sve sa južne strane - ispred terase.
P.S. za veču sliku klik na nju, ostale slike nije moguće ažurirati zbog greške na Ptičici poruka ažurirana 10.02.2014.
Ivanić-Grad
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 23:04
Naravno da cvjeće nikad nije onakvo kakvo je na slici, ali to uopće nije važno za nas koji ga volimo. Uživaj sve ti je prekrasno, draga moja, biti u tvom dvorištu stvarno je gušt.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 22:16

slika sa pakiranja
stvarna boja, ali slažem se sa Dadom - nema ružnog cvijeća.....
Ivanić-Grad
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 19:06
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Penjačica je prekrasna ali ova što mjenja boje je zbilja posebna.

Tulipani!!  Ma ja mislim da oni smješaju lukovice i nafljickaju koja je boja bez veze. Tvoj plavi je roza a netko (mislim Vera??) je snimio plave i kaže pisalo žuti!

Znači, nisam jedina koja ima problema s deklaracijama...Sva sreća da nema ružnog cvijeća (bar za mene), pa i nije problem ako fulam boju...a možda mi se jednom i posreći, pa se boja s etikete bude poklapala s bojom cvijeta

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 09:15

Penjačica je prekrasna ali ova što mjenja boje je zbilja posebna.

Tulipani!!LOL Ma ja mislim da oni smješaju lukovice i nafljickaju koja je boja bez veze. Tvoj plavi je roza a netko (mislim Vera??) je snimio plave i kaže pisalo žuti!Big%20smile

Na vrh
vikica46 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vikica46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 08:57
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Znate šta mi je kod vas sviju interesantno ljubičica visibaba ,koliko vi pažnje dajete stvarno tom cvijeću. To mi je intresantno zato kod mene gdje god see okreneš te biljke su prisutne ,,po putevima  njivma i to niko ne obraća pažnju na njih i i to nikako ne uzgajamo ,ali gledajući šta vi radite bacam se u otu fazu da te biljke koje su otoliko cjenjene kod vas prenesem i u svoje dvorišta i svaka vam čast

Niho u pravu si, mi u gradu nemamo priliku svaki dan gledati samoniklo cvijeće.
Ja sam krajem trećeg mjeseca bila na jednom sprovodu u jednom selu na Banovini i dok smo hodali putem sve je bilo prekriveno bijelim i plavim ljubičicama, jaglacima i drugim vjesnicima proljeća.
Prekrasan prizor koji stvara toplinu oko srca i budi u nama ponos što je naša domovina tako lijepa i što ju je Bog obdario svim tim ljepotama!

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 08:37
prekrasna ružica- ova dvogodišnjakinjaSmileSmileSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 22:58
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

moji ove godine uopče nisu cvjetali
Rose nisu se ni moji baš iskazali. S obzirom na broj lukovica koje sam posadila možda 1/5 je procvala. A ovaj koji sada cvate mi je MPS donio poslije Nove godine iz Amsterdama, a kako je iza Nove godine pao snijeg nisam ih mogla posaditi u vrt, nego sam ih posadila u posudu zajedno sa košaricom za lukovice i u proljeće kada se je zemlja odmrzla košaricu sa tulipanima sam presadila u vrt. Sve se nadam da je i boja takova iz tih razloga i da će nagodinu ipak biti plavi.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 22:56
ruže su prekrasne smile76
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 22:51
Ruža penjačica - stara 2 godine

sada je dosegla već visinu od cca 2 metra i puna je pupova.

A ovo je moja ljubimica: u pupu

kada se rascvjeta

i nakon tjedan dana

Upravo to njeno mijenjanje boje me oduševljava i dugotrajnost procvalog cvijeta.

P.S. za veču sliku klik na nju
Ivanić-Grad
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 22:47
moji ove godine uopče nisu cvjetali
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 22:45
Ovo je trebao biti plavi tulipan, a ono ni P od plave boje

i od deset lukovica procvala jedna jedina Confused, no nema veze, cvjetati će nagodinu Wink.
Ivanić-Grad
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 23:20
Baš krasno dvorište i cvijeće. I naravno jedan lijepi panjčeksmile141
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 125126127128129 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.