Proljeće u mome vrtu |
Odgovori | Stranica <1 126127128129130 312> |
Korisnik | |
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milice, tako je moja mama još davno, davno donijela sebi iz dalmacije iz našeg vrta već zaista veliko stabalce u Zagreb, držala ga je godinama u tegli i nikada joj nije stigao procvijetati , valjda mu je jednostavno premalo sunca bilo ( mislim na mjesece ) , dok su bugenvilije i ostale tropske biljke bez pol frke cvijetale. Zato je i odustala na kraju od njega . Na moru su predivni !
|
|
belica,zagreb
|
|
Sponzorirani linkovi | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vijolica, hvala ti na posjeti. Polako napredujemo i radujemo se svakom procvalom cvijetiću....
Glikica, možeš doći preko ljeta jer smo samo u ljetnim mjesecima u ovim krajevima a zimu provodimo u našoj lijepoj Slavoniji.....Dobro mi došla.... Belica, meni nisu još cvjetali na kontinentu calistemoni a bugenvile nisam još imala a možda sada jednu ponesem jer su mi prelijepe... Po zimi bih morala spremiti u podrum...... |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kamelia
Odrastao grm Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Calistemon ti je prekrasan.Ta mi je biljka prva na popisu za sljedeću godinu.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamelia, mene zaista oduševljava....
|
|
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice, očisti sandučić prepun ti je
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kalistemon ti je prekrasan. Ja bi ga rado imala u svom vrtu ali ne mogu jer ne podnosi niske temperature. Ovako uživam u tvojima.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
poruka mi otisla u vjetar heheh
skupila sam sjeme od ricinusa,nadam se da je dobro,uskoro ti saljem |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mala euništiva budleja
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje , žao mi je za poruke, moram to odmah ispraviti. Oprostite na mojoj nesmotrenosti.
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, drage moje, očistila sam sandučić i opet molim oprost što ste uzalud pisale..... Moram malo bolje na to pripaziti... Hvala vam na upozorenju....
|
|
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e kod tebe je zaista lijepo šetkat,predivne su biljkice,naravno i sve ostalo,a calistemon je ,
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sarajka, dobro mi došla. Moje biljkice lijepo rastu i tome se veselim .....
|
|
|
|
alad
Mladi grm Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milice calistemon ti je predivan
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Alad, hvala ,ja sam isto oduševljena....
|
|
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice prekrasan je! |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Odgovori | Stranica <1 126127128129130 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |