Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 127128129130131 140> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
puno prekrasnog raznovrsnog cvijeća kod tebe
![]() ![]() mjehuricu slobodno možeš presaditi u vrt ( i sada ) ona se lako prima, a ne znam zašto bi ju držala u loncu kad može prezimiti i vani |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pravo carstvo ruža
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
E zanima me šta s potočnicama kad su onako suhe, ja sam ih podrezao do korijena...jel to OK?
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
prekrasan ulaz to mi je tako romantično
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
CORAL DAWN je za mene nenadmasiva ali i kraljica na ulazu je predivna , no , bolje receno , pogleda nisam mogla otrgnuti od prelijepog mirisa , koji je kroz moj mali laptop doleprsao do mene ! D I V N O !
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
![]() ![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
ja bi mljac, mljac malinaaaaa cvjetici su predivni
![]() |
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
prekrasno je sve ali ruže su fenomenalne
![]() ![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Prekrasna ruža na ulazu, al lijepa je i ona roza prekrivačica!!!!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Pfffffffffffff, da dobro otpuhnem prašinu , da ju gosti ne moraju brisati, a ima tu i paučine....
![]() leptir koji se ne može odlučiti u nektaru kojega cvijeća bi uživao, pa je malo na mirisnom phloxu, malo na budleji, no onda se ipak odlučio za budleju( zato ju i zovu leptirov grm)
ukrasni sljez
i gro plan
nova ruža penjačica - boja lososa
crocosmia lucifer
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Astrantia major ( od BB)
hibiskusi
njih sam lani užicala od jednog susjeda, sadila ih nasumce i sad kada su procvali ja bila presretna jer sam ih posadila jedan lila, jedan bijeli...... i tako redom, tu i tamo koji roza ( njih je manje)... ali kada se razrastu, kada to bude živica......
ove pupavice su lani bile žuto-smeđe
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
a ukrasni... tek jedan cvjetić
naravno... vidite datum kada je slikano... no danas je ovo jutarnji pozdrav
divlji je
![]() a drugi se probio kroz krošnju glicinije i traži svoje mjesto pod jutarnjim suncem
a ona - glicinija ( stablašica/penjačica) šalje ranojutarnji mirisni pozdrav
|
|
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Za ovaj cvijet znam da je nekakava rudbekija, a ja ju zovem "rudbekija koja ima puni cvijet kao kerija"
![]() narasla ogromna, preko 2 metra i ni veliki jaki kolac nije spasio da ju vjetar i kiša ( kada je zadnji put padala) ne polome, nažalost
"nešto od BB"
češljugovina, koja je imala istu sudbinu kao divlji slak...
![]() bijela budleja, koja je lani za Uskrs stigla sa Brača od Lantane kao mala grančica... no pogledajte veličinu cvijeta... mreža je 15x15 cm, a cvjetovi su dugi skoro 2 "oka" mreže, znači cca 30 cm
ovome cvijetu neznam ni ime ni donatora
a danas je to impozantan grm
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Prekrasne su ove zadnje žute "krafnice"!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 127128129130131 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |