Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bugičini cvjeteki
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bugičini cvjeteki

Odgovori Odgovori Stranica  <1 127128129130131 154>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2016 u 10:09
i floribunde
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2016 u 10:13
uživaju u plasteniku
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2016 u 10:16
Koliko novina smile227
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2016 u 10:30
Malo sam se ponovila jer mijenjam postavu u cvjetnjacima, još uvijek pokušavam prokužiti što bi gdje najbolje raslo... puževi unište sve što je sitno pa ću pokušati s "većim" cvjetićima.
Zahvaljujem ti što si došetala do mene. smile76
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2016 u 11:03
Krasna postava, a noviteti smile227
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2016 u 11:52
Super noviteti,a i starima godi malo sunca
Moj adeniumčić odavno ne postoji,počeo se sušiti jako brzo,
već sam ga i zaboravilaShocked
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2016 u 13:27
Nisa, Miska, hvala vam, drago mi je da vam se sviđaju, a mene veoma vesele. Još samo da stane kiša pa da ih uspijem konačno posaditi. 

Miska, nekako te neće adeniumi. I moji su sad u nekom čudnom stanju. Mučile su ih dosta dugo uši... nikako da ih se riješim... dok nisam došla do biokilla...od kojeg sad imaju pokoji list na vrhu smeđ i posušen - kao da im je naštetio. Ne znam bi li bilo bolje da sam ih i dalje čistila samo s pola pola alkohol i voda, kao i dosad. Barem nije bilo oštećenja.

Hvala vam na posjeti i navratite nam opet. smile91
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2016 u 13:54
Razveselili su me tvoji noviteti kao da su moji smile126, baš svaki po mom guštu. Preeedivni.
Sukulenti vape za suncem i svjetlošću i ovo ti je super ideja sa plastenikom, sigurno su ti jako zahvalni Wink.
Santolina je divna biljka, imala sam je prije nekoliko godina, ali nije kod mene nešto bila uspješna Embarrassed. Možda sam ju trebala više na sunce (mislim da je bila u poluhladu), a iskreno, i nisam se baš puno trudila oko nje. Uživat ću u tvojoj. smile78
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2016 u 14:50
Hvala, draga moja. Imamo slićan ukus. Wink 

Sukulenti su zasad u plasteniku, uskoro idu na natkriven balkon, samo da prođe ova najavljena promjena. U plasteniku će ih zamijeniti rajčica, feferoni, patišoni i još neko povrće. Čekam da flanci još malo stasaju na toplom u kući. 

Santolinu sam kupila neplanirano pri kupnji sasvim nečeg drugog u Flori jer mi se svidjela na prvi pogled ta njena silver srebrna boja, iako nisam imala pojma kaj je to. Embarrassed Posadit ću je u južni cvjetnjak, zajedno s floribundama, lavandama i passiflorom. smile78
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2016 u 15:03
Clapi novo i staro prekrasno guštaj u sadnji
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2016 u 15:09
Budem, budem, jedva čekam da stane kiša. Hvala što si mi došla u goste. Hug
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2016 u 07:55
Super si se ponovila, koje veselje kad si zadamo takvog posla... Ovi u plasteniku uživaju, lijepa ti je kolekcija smile64
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2016 u 08:23
Draga vilo2, hvala. Nisam mogla odoliti, najradije bih kupila sve. LOL I u pravu si, i posao je to i veselje, ali nema mi ljepšeg posla od ovoga. smile160Samo vrijeme me ne sluša. Censored Ekipica iz plastenika je povelika i dobro se drže, nisu nimalo izduženi ove zime. 
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2016 u 16:32
Tebe ne treba pustit blizu, centara, rasadnika i sl. Pa ni velika kolica nisu dovoljno velika za ponjet sve do auta, ipak moj do poda
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2016 u 07:28
Hehehe... LOL... tako nekako... ne smijem blizu... pogotovo otkad radim na velikom sam iskušenju...Pevec, Plodine, plac, Flora - sve je blizu. LOL Što da kažem, pokušala sam i pelcati ali nekako mi to ne ide od ruke. Samo tradescantie mi uspjevaju i jedna malecka lonicera koju sam piknula jer se grančica otrgnula. Sve ostalo nula bodova, neće pa neće.

Ove godine malo više troška, malo više radova u cvjetnjacima i, nadam se, dobro odabrana "ekipica" za vrt - tako da sam dalje mirna... samo pokoji ljetni cvjetić ili cvatuća trajnica da upotpuni doživljaj.

Jako mi je drago da si mi navratila. Ostavljam ti zagrljaj. Hug

Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2016 u 10:35
Vidim da si pokleknula pred iskušenjem i natrpala kolica!Wink Ja se još uvijek ne dam...valjda zato što uopće nemam dojam da je proljeće. Kiša,bura,kiša,bura...I stalno tako!Confused
Gore si spomenula Biokil... njime sam prošle godine spržila sedumčiče. Cry
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2016 u 14:19
Jesam, teško odolim. Embarrassed Malo mi je žao jer nema nijedan lijep dan da sve to posadim. U stvari, bilo je lijepo vrijeme u subotu ali imali smo kćerin imendan i goste tako da sadnja nije došla na red. A biokill - i ja sam izgleda malčice spržila adeniume. smile180Palmeriju i debelim kokama nije naštetio, koliko zasad vidim, osim ako ne bude naknadne reakcije. Valjda će uskoro proljeće... hvala na posjeti. Hug 
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2016 u 19:18
Potpuno te razumijem da teško odoliš, išla sam na slobodne i po bijelu potentilu u goricu, završila sa tri clematisa, rodićem, floksima, bugicom, travicama itd. sva sreća da nisam blizu svih tih centara LOL lijepi su ti noviteti jedva čekam da ih vidim u cvatu.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2016 u 06:55
Hvala, draga moja. Konačno, izgleda meni da smo svi mi vrlo slićni - tko voli cvijeće, voli ga. Lijepo si se i ti ponovila, čim čujem clematis - razvedri mi se dan jer su mi tako lijepi. Hvala što si došla do mene. smile95
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2016 u 20:18
seoba iz plastenika na natkriven balkon

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 127128129130131 154>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,688 sekundi.