Kamelija - Camellia |
Odgovori | Stranica <1 1112131415 35> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina - divne su
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
ikrokar
Upravo klijam Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasna kamelija !!!
Moja je već ocvala i sada pušta mlade listove. Ptimjetila sam da ju se može obrezati i formirati lijepi grma prije nego olista ! Pozdrav cvjećaricama i cvjećarima ! |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon super je, moja je gotova s cvatom, sad samo lista.
|
|
belica,zagreb
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šta se događa nije mi jasno, ali jedna od mojih camelia počinje cvasti. Pupovi su zadebljani, na većini se jasno nazire roza, što mi se u ovo doba godine još nikad nije dogodilo, a imam ih gooodinama.
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
možda je razdoblje suše imalo umiješane prstiće u sadašnjoj pripremi za cvjetanje
|
|
irisica
Već proklijao Pridružen: 12 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 76 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga bebolina i kod mene su pupovi jako nabubrili, baš neobično.
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je nenormalno
Sve se poremetilo....
|
|
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
irisica
Već proklijao Pridružen: 12 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 76 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne su ti bebolina.
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izgleda da si im baš pronašla "pravu mjeru", jedva čekam vidjeti ih u cvatu
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamelije se spremaju pokazati svu svoju ljepotu,moje još spavaju!
Bebolina,tvoje sunce dobro grije.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Gordana102
Već proklijao Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoče li šta biti mojoj cameliji što som je unjela u kuču, pred kliznom stjenom je uz prozor.Ostala je bez listova,a ima cvjetne pupove pa sam mislila da bi mogla prije potjerati nove grane.
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me malo da vidim što rade ljubitelji kamelija...
BEBOLINA lijepo su propupale tvoje kamelije... BELINA tvoje još spavaju kao i moje osim sasangue koja je bacila prvi cvijet.. GORDANA nisi trebala unositi kameliju u kuću, ona ne voli toplinu. Tek kad dođu veliki minusi treba je zaštititi ili staviti u neki manje hladan ali prostor koji ima dnevne svijetlosti. Evo i prvog cvijeta bijele sasangue,koja prva krene sa cvjetanjem.. I naznake boje kod crvene camelie japonice Dr BURNSIDE |
|
sutra je novi dan
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jagoda, krasna je ova bijela kamelia, nisam do sada niti vidjela takvu, sa jednostrukim cvijetom.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Gordana102
Već proklijao Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jagoda,,ostalo joj je tri lista i to pola smedja apola zelena i jedan cvjetni pup.... pa sam mislila ako je unesem u kuču prije će potjerati mlade grane, a time se i obnoviti.
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jagoda...krasna ti je ta bijela kamelija
|
|
Odgovori | Stranica <1 1112131415 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |