moje biljčice |
Odgovori | Stranica <1 1112131415 150> |
Korisnik | |
Perla
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet sam se prošetala po tvom vrtu i po 'tvojim planovima'. Baš uživanac! Ti si Hana kao engleska lady: s jedne strane kolekcioniraš i uzgajaš ruže, a s druge strane strastveno nabavljaš egzotične istočnjačke biljke.
Moja jedina orhidejica još uvijek ima ona dva prekrasna cvjeta. Izgleda da je ipak osjetila moju 'ljubav' jer sam uočila da pušta novo korjenje (pretpostavljam da je to zračno korjenje). Pokazala mi je da joj se sviđa mjesto koje sam joj odabrala, a i moja briga za nju. Nama cvjetoljupcima stvarno malo treba pa da se veselimo kao mala djeca. |
|
Sponzorirani linkovi | |
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno hana,cvjeće ti je zbilja divno
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala cure ali nije to ništa spektakularno,treba još sve to obnoviti i srediti
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tajčica znam da postoji poseban supstrat za orhideje samo nisam znala da ih netreba staviti u veču teglu nego samo supstrat promijeniti. (Hana oprosti što smo ti zapričale temu)
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tija darling budu -sutra, još danas imam trke,sory
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hana, jedva čekam sličice dvoršta u punom sjaju. Dugo si se pripremala, moralo bi biti |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nema frke Tija, i bolje rastu u manjim teglama - dokazano
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
konačno evo i malo novih slika
hosta od Bake Bee
"mala" pošiljka Bake Bee
i još dvije
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa Hoja kad sad vidimo šta je pripremila doće nam zlo od ljepote
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ja sam se ove zime nagledala tvojih biljčica, cvijeća... Sad vidim stalno nešto naručuješ, a ja bi da to vidim . Ajde hanice, barem drugi tjedan !
|
|
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ova gore biljka je stvarno zanimljiva sa tim šarama,a mogla si nam i napisati šta je sve u paketićima bilo ili ćemo morati čekati da procvate vrtek je super,ali tvoje orhideje i dalje su kraljice
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vjerovala ili ne ne stignem.Bacim pogled i koji komentar i jurim dalje.Možda sljedeći tjedan
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Rose!
|
|
tajčica
Pustio korijenje Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
orhideje rastu u posebnom supstratu koji izgleda kao kore od drveta, nije baš zemlja nego nešto puno propusnije
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga, a gdje su impresije o "novom"?
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Kontesaa ni sama već ne znam kaj je sve bilo, uglavnom pakujci,digitalisi, primule,astrantije,hosta, razne trave i još svašta.Kad procvate budem znala kaj je novo
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj Perla hvala za ovo "lady" ali stvarno obožavam ruže i egzotiku. I da biljke osjete ljubav i te kako.Hvala ti na posjeti
|
|
Tija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od ove ljepote budem jednom prosila pelcer, draga moja kod tebe cijeli rasadnik, prekrasno je apsolutno sve, a vidim da je i Baka Bea bila darežljiva
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zašto nam hana ne stavljaš sličice?
|
|
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
od ove kak veliš "ljepote" moreš dobiti pelcer odmah,ima ih a Baka Bea je bila više nego darežljiva. Još jedan ili dva posjeta i mogu k susjedu ići saditi
|
|
Odgovori | Stranica <1 1112131415 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |