Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Monnin dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Monnin dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 27>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 22:07
Super monna i mene veseli okititi neko stabalce, koje nije klasično božićno drvce, uvijek je to moja mendula-badem, koja mi je ispred prozora spavaće sobe.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 10:23
Evo da malo obrišem prašinu...jer sam je danima brisala po kući pa nisam stigla ovdje.
Prala zavjese, vješala, sad me boli kičma...(ah, starost Confused?), okupala Snoopyia, sva srećapa se voli kupati.

Evo papa zadnje kesiće koje sam mu ispekla..

Napravila sam i srček od stiropora, platna i nekih ukrasa koje sam našla

..a dovršila sam konačno i moje home made čestitke koje ću slati rodbini i curama s ovog foruma (svima od kojih sam uspjela sačuvati adresu), pa ću, vjrujem, nekoga dodatno razveseliti. Na svakoj je mala ukrasna vrečica u kojoj se nešto nalazi kao poklončić (vezano za cvijećeWink)....cure, idući tjedan šaljem!

"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 13:11
Vidi Snoopyia kako klopa i uživaLOL

Obožavam ljude kao što si ti, koji brinu o svojim ljubimcima. Imaš veliki Hug od mene, kao znak zahvale i poštovanja, jer se dobro brineš o svom peseku.
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 11:01
čestitke su super Clap stvarno si svestrana
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 13:46
svaka cast monna-1
Snoopy je izgleda dobrica prava
cestitke ili srce od stiropora su stvarno
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 19:50
bravo, ja sam antitalent za likovni
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 20:42
super idejeClap
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 14:53
Hvala svima! Iduće godine se pripremam napraviti još više čestitki, vjerojatno ću skupiti i više adresa s foruma  pa će mi trebati :)
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 19:46
Danas sam završila poklon i pakiranje za Ančicu !  Šaljem najkasnije u utorak.Nadam se da će joj se svidjeti Smile
 Inače, ne osjećam se baš dobro....nešto me depra mučiCry, a imam i puno posla ovih dana...jedva čekam proljeće....
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 21:43
Ma da, svi smo nekako lošije volje u ovo doba godine....svi čekamo proljećeSmile
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 09:56
Monna, znam točno kako se osjećaš i mislim da ovo grozno vrijeme svih nas pomalo već baca u očaj. Krasne su ti čestitke, barem ćeš time malo kratiti ove zimske dane.
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 17:44
nedaj se monna-1!
i ja jdva cekam proljece
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2008 u 15:42
Dakle, bliži se Božić pa sam jučer počela s pečenjem sitnih kolača. Teško mi je jer me strašno boli kičma, pa ja to na rate obavljam, Evo i malo slikica, tek toliko da vam pođu sline....hihihhihi

-kolačići od lješnjaka i badema-

-medenjaci-

-šampinjonji, prhki kolačići-

...kad još nešto ispećem, okačim slikicu!!!!

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2008 u 12:40
svaka cast,mene najvise odusevljavaju medenjaci
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2008 u 18:26
Draga moja ti si prava slastičarka, pa stvarno ti to ide od ruke, naprosto sam ljubomorna, jer ja sam antitalent za kolače - nešto drugo da, ali kolačismile156
RIJEKA

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2008 u 18:30
Ma svaka čast!! Clap
Ajd reci, za koliko ti to ljudi radiš kolačiće i koliko kila mislite nabrati???? LOL
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2008 u 22:18
Silvek, nije to sve, čekaj dok stavim slike ostalih!!!! A o kilama me nemoj ni pitati, trudim se još držati pod kontrolom...samo do kada....Wacko
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 21:58
Eto, napokon i ja završila s pečenjem kolača, kuhinja mi je izgledala kao bojno polje u slastičarni. Konačno sam je uglancala i sad s mirom mogu a bolovanje Wink Slikice ću okačiti naknadno!
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 22:36

Bravo za tebe, super si, ali ipak su mi draži suncokretići od kolačićasmile79

RIJEKA

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2008 u 09:30
i ja sam zavrsila...a iducu godinu moram nabaviti neke nove kalupe jer ovo sto imam nije bas nesto...
jedva cekam slike
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,171 sekundi.