Monnin dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 27> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Super monna i mene veseli okititi neko stabalce, koje nije klasično božićno drvce, uvijek je to moja mendula-badem, koja mi je ispred prozora spavaće sobe.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Evo da malo obrišem prašinu...jer sam je danima brisala po kući pa nisam stigla ovdje.
Prala zavjese, vješala, sad me boli kičma...(ah, starost
![]() Evo papa zadnje kesiće koje sam mu ispekla..
![]() Napravila sam i srček od stiropora, platna i nekih ukrasa koje sam našla
![]() ..a dovršila sam konačno i moje home made čestitke koje ću slati rodbini i curama s ovog foruma (svima od kojih sam uspjela sačuvati adresu), pa ću, vjrujem, nekoga dodatno razveseliti. Na svakoj je mala ukrasna vrečica u kojoj se nešto nalazi kao poklončić (vezano za cvijeće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Vidi Snoopyia kako klopa i uživa
![]() Obožavam ljude kao što si ti, koji brinu o svojim ljubimcima. Imaš veliki
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
čestitke su super
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
svaka cast monna-1
![]() Snoopy je izgleda dobrica prava ![]() cestitke ili srce od stiropora su stvarno ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
bravo, ja sam antitalent za likovni
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
super ideje
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala svima! Iduće godine se pripremam napraviti još više čestitki, vjerojatno ću skupiti i više adresa s foruma pa će mi trebati :)
|
|
![]() |
|
Danas sam završila poklon i pakiranje za Ančicu ! Šaljem najkasnije u utorak.Nadam se da će joj se svidjeti
![]() Inače, ne osjećam se baš dobro....nešto me depra muči
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ma da, svi smo nekako lošije volje u ovo doba godine....svi čekamo proljeće
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Monna, znam točno kako se osjećaš i mislim da ovo grozno vrijeme svih nas pomalo već baca u očaj. Krasne su ti čestitke, barem ćeš time malo kratiti ove zimske dane.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nedaj se monna-1!
i ja jdva cekam proljece ![]() |
|
![]() |
|
Dakle, bliži se Božić pa sam jučer počela s pečenjem sitnih kolača. Teško mi je jer me strašno boli kičma, pa ja to na rate obavljam, Evo i malo slikica, tek toliko da vam pođu sline....hihihhihi
-kolačići od lješnjaka i badema-
![]() -medenjaci-
![]() ![]() -šampinjonji, prhki kolačići-
![]() ...kad još nešto ispećem, okačim slikicu!!!!
|
|
![]() |
|
svaka cast,mene najvise odusevljavaju medenjaci
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja ti si prava slastičarka, pa stvarno ti to ide od ruke, naprosto sam ljubomorna, jer ja sam antitalent za kolače - nešto drugo da, ali kolači
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ma svaka čast!!
![]() Ajd reci, za koliko ti to ljudi radiš kolačiće i koliko kila mislite nabrati???? ![]() |
|
![]() |
|
Silvek, nije to sve, čekaj dok stavim slike ostalih!!!! A o kilama me nemoj ni pitati, trudim se još držati pod kontrolom...samo do kada....
![]() |
|
![]() |
|
Eto, napokon i ja završila s pečenjem kolača, kuhinja mi je izgledala kao bojno polje u slastičarni. Konačno sam je uglancala i sad s mirom mogu a bolovanje
![]() |
|
![]() |
|
Bravo za tebe, super si, ali ipak su mi draži suncokretići od kolačića |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
i ja sam zavrsila...a iducu godinu moram nabaviti neke nove kalupe jer ovo sto imam nije bas nesto...
jedva cekam slike ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |