proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori | Stranica <1 1112131415 81> |
Korisnik | ||
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
o fala lepa mila
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
SunceRi
Mladi grm Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jako slatko i sve još uvijek božično...predivnan mi je predzadnji tanjur sa božikovinom
|
||
gortyna
Pustio korijenje Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
snjeskic mi je najsladji
tako se medeno smjeska, ko bebica
a i ostalo ne zaostaje, tanjuri su jako fini
|
||
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Danke,danke...
|
||
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
tak sam i ja ove godine minimalizam i super mi je kao i tvoj draga...nema sto stvari, i tako mi je sve ljepse.....i nagodinu cu tako nekaj, a na vratima imam od siblja ispleten vjenac i samo ofarban u zlatno bez iceka i super mi je
|
||
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hej Proljeće.....baš mi je drago da si uspijela nešto i napraviti unatoč bolesti
Sve je jako lijepo...ali ja bi izdvojila čestitke....one mi se nekako posebno sviđaju Jesi stavljala krakle na ove tanjure? Ne vidim baš dobro (godine ) |
||
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jesam na oba.
Na drugom se malo bolje vidi da probija zlatna boja, ako staviš naočale naravno...
Mislim da su ljepši u prirodi, ali mene to više ne zamara, bitno je da se sviđaju onome kome su namjenjeni, jel tako šefe???
Ali ni čestitke se uopće ne vide dobro, šteta...
|
||
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Tako je MIKI
|
||
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ha,ha,ha , kako si samo pogodila???
Moja pokojna baka me tako zvala...
|
||
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ma vidi ti nju kako si samo bila vrijedna,
|
||
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ah čuj draga, ne mogu samo tuđe komentirati a ne stavit i svoje za komentar. Mislim da to ne bi bilo u redu, jel tako šefe?
|
||
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sami smo sebi najveći kritičari ali volimo dobivati pohvale. To što veliš za blic isti problem imam i ja ali tko ga šljivi. Mislim da smo svi, gotovo svi, primjetili da nam nema šljokica, ne vide se prelazi, boje prejake ili preslabe itd. itd.Zato postoje komentari (jel dobro to tak????)
|
||
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ma najbolje si opisala cjelokupnu situaciju!!!
Uopće se više ne zamaram da li se vidi raspucanost, greška ili što već. Komentirati smije svatko a također i reći svoje mišljenje.Na kraju krajeva i ukusi su različiti, što je normalno...
|
||
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Uh što sam ispala pametna, ma takvu me mama rodila |
||
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
draga anđeli i snjesko su ti preslatki,a tanjuri,posebno zadnji,fenomanalni.bas mi je drago sto si nas, napokon, obradovala sa svojim radovima,bilo bi pozeljno da to cesce cinis.
|
||
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
predivno!
|
||
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Drago mi je da ti se sviđaju moji radovi...još sam nešto radila preko vikenda...ali fotić ostao doma!!!
Mislima sam već na godišnjem odmoru...
|
||
darla
Upravo klijam Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jao, i ja već odavno!
Baš si bila vrijedna. Meni se posebno sviđaju tanjuri! Ovaj sa crvenim rubom je prekrasan!
|
||
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Odgovori | Stranica <1 1112131415 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |