Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 203> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mora da je prekrasno šetati tvojom hacijendom i gledati ovu cvjetnu raskoš. Tulipani su za 5.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Onda stvarno imaš muku i treba napora za održati takav vrt. Svaka čast.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
E ja sam ljubomorna...već 2 godine kupujem kockavicu i nikad ni ne nikne
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
koji krasan vrt korjenko!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ove sam jeseni posadila lukovice kockavice od cijelog paketića procvale su mi samo dvije ali i te dvije su tako predivne da ću na jesen kupiti još paket. Ovako izgledaju danas:
![]() Stavila sam ih u vazu sa maćuhicama ali ću i njih i puškinije staviti na zasebno mjesto jer su predivne
![]() Za ovu zadnju sliku je moja Nina rekla: mama daj da ti ja napravim jednu umjetničku
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
stvarno lijepo!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E Korijenko baš ima šta da čovijek gleda i zamisli se . Ona prva biljka na ovoj strani oduševila me a za ovaj kamen stvarno što priroda može niko drugi ne može
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Korijenko, uživala sam šetajući tvojim cvjetnim carstvom!!!
Predivno ![]() Vidim da bi se kod tebe moglo naći za ove naše Slavonce kamena! Čujem da je kod njih nestašica!!! ![]() ![]() Grote su predivne, prirodne su baš najljepše!!! |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Korijenko, tulipani su predivni ovako izmješane boje, a mahonija tek, nadam se da mi čuvaš jednu za Skradnik-
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Cvijeće, grota k'o čovik, kockavica - ma sve
![]() Uopće nisam nigdje vidjela da se kockavice mogu kupiti!?
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Jako lijepo. I meni je palo u oči kamenj, neobičnih je oblika. Ogolit ćemo sve vukući kamen. Triška ga kupi na plaži, pa kad upadnete u kakvu rupu znate od koga tražit odštetu, naravno u pelcerima.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Korijenko, ova grota je fantastična, priroda to ipak najbolje napravi.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Obećala sam ti sinoć. Evo slićice.
Ovo su 3 faze nicanja lantane (onaj jedan mali izdanak sa špičastim listićima nije lantana):
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Mahonia, od male grančice u tri godine naraste pravi grm
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Nije Šmrcko na Učkoj, Ja sam 5 min autom od Opatije (odmah iznad), vlage nema i preko ljeta se trava posuši, stalno zalijevanje, isto ko da si na samom moru.
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Otočić s tulipanima je baš super,a o ta kockavica je slatka!
|
|
![]() |
|
Evo vam ga na - kamenje
Nekio dan vam nisam pokazala kakav ima vrh grota ispred kuće, kao neko čudovište ima oči i usta, namjerno nisam popunjavala te rupe sa zemljom i sadila u njih jer to više ne bi bilo to
![]() Čudovište iz bliza
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno,jako ljep i zanimljiv cvjet
![]() |
|
![]() |
|
Ako se nevaram ovaj vrt je negdje na Učkoj. Zanimljiva klima, cvijeće rano cvjeta. A kako je ljeti tamo, možda je veća vlaga nego u nižim dijelovima te je sve toliko zeleno?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kockavica je super, a Nina je napravila stvarno umjetničku fotografiju.
|
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |