JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 58> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alma, Jassi ti je turbo mama......e da ja samo to
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Alma ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
prekrasni radovi... Samo mi nije jasno kad stigneš to sve napraviti.
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Stvarno, imaš 4,5 sata do buđenja, bojim se da će ti biti previše sna! Bravo, dobro društvo je afrodizijak (ma mislim za život ne na ono što si ti posmislila, sram te bilo!)
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
anci i gogs bu bilo po goloj,,,prvo urlate na mene da malo usporim, a sad kukate kak nema nista...sam da velim da sm radila ogledala i magnete, i poslikam kad bu gotovo, a danas spremala stan cijeli dan a i bili hippy u kompletu kod mene...to je bilo predobro, mislim da bu susebi isli van kad cuju slijedeci put da imam goste..hehehe neka im bas, tak da nikaj od rada
cekajte malo, odmaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammm
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
sve je to ispod pulta
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
nemreš vjerovat,danas u jassinom dućanu nema ništa
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
fala rose, bdw danas ponovno saljem kovertu tebi
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivnooo
|
|
![]() |
|
kaca fala mila
jao gortyna kad krenem u krevet i onda vidim nekaj nezavrseno i ostanem u kuhinji do jutra....ma danas sam smirglala nesto i sa smirglom si zdrapala kozu na prstu tako da mislim da bum zaista pauzirala danas....valjda ...hehehe
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
neznam sto mi je ljepse svijecnjaci ili ogledalo,ta salveta odusevljava..
![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
sve ti je lijepo, ali mene svjecnjaci odusevljavaju
to mi je super
ali dosta nocnih smjena
ajd sad na spavanje
![]() |
|
![]() |
|
hvala koka...danas pauzaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
veliš malo si radila, ajme ko bi tebe stigo u radovima
ljepo srećo,ljepo
|
|
![]() |
|
sam daj,,,ti znas da ja volim drvo
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
A koje je drco u pitanju.... jel uopće bitno..
Mm kupio dasku u OBI-ju za nekih 10 kuna i radio si od toga podlogu kljove i ostalu živinu kaj ulovi i preparira....a došao je na ideju da si kupu nekaj malo da može otpiliti i meni nekaj kaj hoću.. moram ga podržati u tome |
|
![]() |
|
u chemacu, neki frajer im pili, nisu bas jeftine, recimo ova ti je oko 15-17 kn mislim-ta je najveca
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
kaj mislis zakaj je crijep kupovala - zena ti je otvorila krovopokrivacki obrt pa su joj te daske ficleki od izrade krovista ;)
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Dobro jassi a gdje nabavljaš te daske i gdje ih piliš.. jel i to home made
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
evo sve sam ti stavila :) bas sam zla :)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |