nunin vrt |
Odgovori | Stranica <1 1112131415 24> |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno
a starinska ruža ako je to ona koju mislim,obožavam je |
|
Sponzorirani linkovi | |
ovcica
Mladi grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bijeli jorgovan sigurno predivno miriši!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo cvijeće u lijepom vrtu, bravo Nuna
|
|
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gioiaa,Mari,5510,Ovcica,Otok hvala na posjeti pa dođite opet.
|
|
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još razloga za posjetiti moj vrt
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uskoro će i ona potpuno procvijetati
još malena lobelija |
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
još jedna lobelija
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajmeee, koje lijepe žardinjere za cvijeće, ma daj Nuna još slika, dijeli to s nama! Lupinus i clematis su savršeni .
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni su i lobelije prekrasne
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro kaže Ivna prekrasne su ti žardinjer, a ona plavo bijela kombinacija lobelija je naj...
|
|
život je more
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivna te žardinjere su moja ideja a naravno djelo MM.
Gioiaa nisam mogla da odolim pa sam kupila sve tri boje koje su imali. Lantana ta mi se lobelija učinila baš simpatična.Neznam kako se to desi da ima dvije boje na jednoj biljci. |
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nuna , klematis ti je super, vidim pun je pupova.
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Josipa tek je počeo cvijetati,biće,biće cvijetova.
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj koja ljepota a ja sve to nisamm vidjela savka čast draga moja
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasan vrt,a žardinjere famozne!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
Odgovori | Stranica <1 1112131415 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |