Rajčica - Lycopersicon esculentum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 78> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...nisam provala , na forumu postoji tema o tom nacinu uzgoja...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Marti ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 10 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 122 |
tek sam sad vidjela da postoji dio foruma i za povrce :))) evo da podjelim s vama svoju srecu... ove sam godine prvi put pocela sadit povrce... sad za vikend je vec dobar dio poceo rasti... :)) izmedu ostalog kupila sam i flance rajcice... sad me malo muci gdje da pronadem stapove/kolce za svo to povrce... ima li netko kakvu ideju? isto mi treba i neka mreza za grasak i mahune... :)) |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...kolci mogu biti trstika, bambus, ravne grane iz sume, celicne sipke od gradjevinskih radova ili ostaci letvica visine oko 1,5 m...
|
|
![]() |
|
Sabur ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 144 |
Rađe 180cm
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ja imam plastične kolce, koji mi traju već više godina. Može se u njih sipati voda pa se tako i zalijeva direktno u korjen biljke.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sabur ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 144 |
Milice gdje si to kupila i kakva je cijena te koja višina?
|
|
![]() |
|
....i meni se cine te plasticne jako zgodne zbog vode koja se moze uliti...inace najdrazi mi je bambus, naravno ako ga imate gdje ubrati...
|
|
![]() |
|
ma ovo sa vodom je više modni hit, zamisli da imaš 100 sadnica i da moraš u kolce premjera 1-2cm ulijevati po pola hitra vode.
Jedino da uzmeš lijevak pa još ti treba ljestve ako su kolci 180 cm. :) Prošle godine od mojih 117 sadnica paradajza skoro 90% su bile preko 170cm. :) |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Postoje u Bauhausu i jako praktični plastificirani kolci, a također imaju i mreže za grašak... krastavce... U mome povrtnjaku možeš vidjeti kako sam upotrijebila mrežu za krastavce. |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
...mi smo ugurali u vrt 25 sadnica i mislimo da imamo puno....
![]() |
|
![]() |
|
Ako vako bude išlo možda i 150 sadnica bude. :)
|
|
![]() |
|
Marti ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 10 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 122 |
Manci i ja sam si to pomislila... tko ce obrati te rajcice... imam ih bar 23 kom ahahahahahahahaha
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
super aktuelna tema ova da vas pitam da li je kod vas rasada spremna za koji dan u zemlju? moja ako ovako nastavi tek cu je u ljeto rasadit
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
i kod mene su pomali negdje do 10 cm.hladnoca koci slabo se mice.gdje mi se nece zuriti kad ce bit onih ukusnih plodova
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sabur, plastične kolce sam kupila prije nekoliko godina ( 8 god. mislim) u trgovini sa građ. materijalom a bila je cijena 8 kn za jedan a moglo se uzeti koliko želiš. Visina je 150 cm a promjer je 3cm. Sa strane ima neke vrste zuba da ne klizi špaga kad se zaveže.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
tako je,evo suncano sve dolazi sebi ![]() dnas sam rasadila 50 komada fine rasade,reko da se mogu prva pohvalit sa plodovima ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |