I ja se igram... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 25> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jos jedna prekrasna stolica,a tek stalak za kolace
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ovo je jaaaako slatko, ali otkrij nam molim te što je to točno - kutija, plastična, prozirna, nikako ne mogu razaznati!
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ni ja ne mogu skužiti što je to, ali je jako lijepo... |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasno,tako nježno.
Obožavam te salvete sa cvjetićima. |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jako, jako lijepo. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
nježna,romantična,predivna je!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jako lijepo,slazem se sa curama,bas njezno i romanticno..drago mi je da su ti se svidjele salvetice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
sanjam odushevila sam se tvojom galerijom!
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
jako jako lijepo!!!
nego jel se to meni čini ili je ovaj rižin papir rozi?? gdje si ga kupila? |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
da nisu izzy i anastazija pitale što je to, pitala bih te ja. ni ja nisam odmah skužila što je to. lijepo si to napravila. kao što su druge rekle, nježno i romantično
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
zasto nisi zadovoljna sa kutijom? meni je predivna i po meni nema ničeg previse,sve je taman kako bi i trebalo biti,nemas razloga za nezadovoljstvo,moram pohvalit i ostale radove
|
|
![]() |
|
Peglanje ti je ispalo baš super! Ali moram priznati da mi je vješalica jako draga, tako je nekako nostalgična...
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
stvarno te treba
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Sve je predivno, ali vješalica i ukrasi na ormaru su mi mrakač!
Koliko ideja... ![]() |
|
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
Meni se čini da na kutiji nema niš previše, jako mi se sviđa.
A ova drvena zdjelica......mmmmmmmmm.....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |