moji cveteki |
Odgovori | Stranica <1 11121314> |
Korisnik | |
cvetlin
Mladi grm Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala anči39
|
|
Sponzorirani linkovi | |
cvetlin
Mladi grm Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neki dan se počeli klinci i ja igrat pravih majstora pa nas kiša zafrkava za sutra obećali bez kiše,pa ćemo nastavit radove
u kalupu je rubnjak za stazicu a MPS završio vrata za ulaz u vrt URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/slike_od_clanova/kalup/14035.aspx][/URL] evo vidiš da sam dobro zmeril a tu bi trebala bit staza URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/slike_od_clanova/staza/14037.aspx][/URL] i iz drugog kuta URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/slike_od_clanova/staza/14038.aspx][/URL] |
|
cvetlin
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za danas dosta, pozdrav do slijedećeg puta.
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bome imaš vrijednu pomoć.
Šta je ono ljubičasto onako lijepo |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo za slike
a ove zadnje radne mi se sviđaju, baš su ti dobri sinovi TM želim potpuni oporavak uz tvoju njegu |
|
cvetlin
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drugi pomoćnik je kćer,od njih petoro samo oni rade doma -ostali našli posla prek ljeta pa imaju poštedu Josipa ono ti je lat.setcreasea purpurea-po domaći ljubičast puzavac jer visi prek posude pa je zgodan za balkon i jako skromna i nezahtjevna biljčica.
hvala na posjeti i dobrim željama.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh, dugo nisam šetala tvojim dvorištem, pa sam malo bolje razgledavala, a dok sam se upoznala s članovima tvoje obitelji, pa s dlakavim, pa s pernatim, prođe vrijeme.
Zaslužila si sve što si nam pokazala, ali ehinacee su predivne, imam ih prvi put i oduševile su me.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
cvetlin
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sara draga i ja se nadam skorom viđenju -jedva čekam
Triša-ja sam svoje par godina čekala da budu u punoj ljepoti jer sam ih iz sjemenja uzgojila-trajnice su mi preskupe u rasadniku pa sam se malo strpila a imam ih puno a ne samo jednu biljčicu.
E a onda sam otkrila forum...
|
|
cvetlin
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo par cveteka,da ostanem u formi;susjedova truba -objesila se k meni-on ju uzgaja a meni cvate
[ URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/slike_od_clanova/cosmos/14257.aspx"> i malo svježeg voća [IMG">http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/416a13e0-DSC00159.jpg" /> |
|
cvetlin
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvetlin
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo sterala nas opet kiša,radovi napreduju polako al sigurno,pokažemo kaj smo napravili kad bu gotovo.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Susjedova truba baš je zgodna. To je praktično, oni zaljevaju, a tebi cvjeta.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijeće ti je super - a šta je sa stazicom, da li je možda gotova?
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sreća je imati susjeda koji ti prebacuje cvićeJa dobijem korov i kupinu i to divljuLipo cviće imaš,a cosmos mi je
|
|
cvetlin
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvetlin
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo nije smeće po grašku..to tjeram vrapce
|
|
cvetlin
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..no ipak je proljeće stiglo ..napokon da si uberem malo cveteka u vrtu
[UR=Lhtforumtp://www.cvijet.info//slike_cvijeca/vrtno_cvijece/narcise/56539.aspx][/URL] |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto nama proljeća konačno !
|
|
belica,zagreb
|
|
Odgovori | Stranica <1 11121314> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |