natine kućne čarolije :-) |
Odgovori | Stranica <1 1112131415 109> |
Korisnik | ||
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
nato majstore,svaka cast,nisi nam ostavila mjesta za kritike
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
lilian
Pustio korijenje Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Neverovatno!! PRELEPO! Necu te pitati kako si radila, za ovo treba fax |
||
goga-osijek
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
genijalno izgleda, al ja ju svavako zelim opipati...i pomirisati...(ne znam zasto al ja svaki rad mal pomirisim...hihi)
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
da primijetila sam gogo, da si onaj šnjoferski tip....
hvala svima na pohvalama... |
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
draga moja, ovo je fenomenalno! ide tebi das masa bolje neg meni
kažeš da si zapela. ma ostavi ovako kako je.
|
||
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasno,stvarno imaš živce za to,meni to ne bi išlo.
|
||
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
meni nije jasno koji dio kućice nije dovršen? hm... ovako mi je baš dobro
|
||
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
imam ja svoju sobu, napravi meni natpis
|
||
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Oooooooooooooooooodlično, ne znam šta bi tu trebalo popravljati!!!!!!!!!!
|
||
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ok, stručna moja komisijo...ostaje tako kako je, osim što je mislim obojati do kraja, i dodati joj malo bršljena koji joj se penje po zidu...
malena malena...smislit ćemo nešto za taj natpis pa nešto napraviti do sljedećeg tvog dolaska u osijek...imam baš neku pločicu trenutno izrađenu samo da smislim što na nju staviti i što na nju napisati.... volim kad mi date posla.... iako ću za vikend najvjerojatnije malo apstinirati od svojih čarolija jer idem mami na maženje , smišljat ću što i kako dalje, a do tada vas sve pozdravljam i želim puno vaših novih radova za pregledavanje u ponedjeljak... |
||
|
||
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sviđa mi se tvoja kučica. ideja sa bršljanom...jako dobro. Htjela sam ti ustvari predložiti ili njega ili koju ružu penjačicu...ili malu teglicu na prozoru. I to uopče ne smatram kritikom...nego kako se kaže...znam da je za tebe to izazov...
|
||
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ne mogu vjerovat...ja ti taman htjela reci da stavis meni omiljenog bršljana...hihihi...vidi se da disemo isti (cisti) zrak...hihihi
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja mogu samo pitati kada je useljenje?
|
||
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nataša, ovo ti je sjajno! Mislim, kakve bi ti kritike na ovako kompleksan i maštovit rad?!?! Doista divno! Koliko ti vremena treba za ovako nešto? Koliko je to veliko? Ne mogu nikako procijeniti na fotki...
|
||
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasna kućica !!!
|
||
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kućicu sam u ovom trenutnom obliku radila četiri sata...mislim je još dorađivati...obojati,dodati neke detalje... visoka je dvadesetak centimetara, postolje za rad je bila boca od vina
|
||
|
||
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
aaaaaaaaa ima i kućni broj. ja ne mogu vjerovati!
majstorice, svaka čast.
a vino je još u boci pa svako malo skineš krov ili ... ?
|
||
BJELOVAR2005
Već proklijao Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
vidjeh ja danas ove prekrasne radove u zivo i dobih jedan predivan rad na pokloncic za moj rockas...ali nije ponjela kucicu......steta...curkem bilo mi je bas drago upoznati vas i druziti se sa vama...slikicu stavljam u moju temu...pozdrav gracijama s današnje salvetijade....tiniv, nadi-m i nataški naravno...bas nam je bilo lijepo...poz i do vidjenja uskoro nadam se!!!
|
||
Ponekad nam netko toliko nedostaje` da ga poželimo izvuci iz snova i zagrliti u stvarnosti!
|
||
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
blago vama...drugi put cu i ja uskocit natasi u torbu i stizem za Bjelovar.....
|
||
|
||
tinaV
Upravo klijam Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
može,čekamo te
|
||
Odgovori | Stranica <1 1112131415 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |