Ficus benjamina - Fikus benjamin |
Odgovori | Stranica <1 1112131415 16> |
Korisnik | |
*Bonsai*
Nedavno posijan Pridružen: 25 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 89 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bas neobicno izgleda,super ti je
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
morena
Već proklijao Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aralija Prekrasan benji,svaka čast!!
|
|
Josipovac,Osijek
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Morena, u jedan kadar ne stane.
|
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aralija...divan je
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Star je oko četri godine i valjda mu mjesto odgovara
|
|
|
|
morena
Već proklijao Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerovatno mu odgovara i mjesto i tvoja njega kad je toliki prekrasan.Moj je star nekih 6-7 godina i upola je manji.Još se proljetos nešto pobunio odbacio skoro pa sve listove.
|
|
Josipovac,Osijek
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko sam skužila benjamina ne trpi baš premještanje a i propuh mu smeta zato je moj u kutu, možda ima malo manje svjetlosti ali izgleda da mu to manje smeta od propuha
|
|
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moona pa to je čitavo drvo
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa da ...imam ga vec nekoliko godina....selio je s nama vec nekoliko puta....isto tako je ostao i bez listova nekoliko puta, ali zilav je mali i mi ga obozavamo bas zbog toga...sada je dva dana u kuci i vec se pripremam da ce mu jedan dio lisca opasti zbog promjene, ali sta je tu je...cekat cemo novo proljece
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam i ja ovu dvojicu, još su mi vani, uskoro idu u kuću, e onda će biti otpadanja lišća kao i svake godine. Nedavno sam nabavila reznicu šarenolisnog, ide na zakorjenjivanje sa vrbom, vidjet ćemo šta će biti.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam unijela sobne biljke.Kada se unesu ranije,manje boluju.Pogotovo fikus benjamini i seflere,kada se unesu prije nego naglo zahladi,do početka grijne sezone fino se naviknu na sobne uslove i onda lisce manje opada..Ovaj,je bio ogromno stablo pa sam ga ja prepolovila na pola i sad ima debelo stablo i mlade grane..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
Monna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo moj za sada ne opada ....tu i tamo neki zuti listic....nadam se da ce tako i ostati....
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo ih spremljeni:
|
|
|
|
Monna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepi su jako...obozavam benjija...jos kad ne bi zutio nakon unosenja, gdje bi sreci bio kraj jer ovako sa svakim zutim listicem ide i suza
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Banjamin i filadendron sam unijela 10.10, zamio niti nije bio vani. Benjamin se drži dobro, ne opada mu lišće. Unijela sam ga tako da ne doživi temperaturni šok, i unijela sam ga kad mu je zemlja bila suha, to sam negdje čitala kao preporuku i sad ga zalijevam uobičajeno - bolje manje nego više. Evo slika
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasan ti je benđi !!! Jesu to dva ? Šareni i jednobojni ?
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1112131415 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |