Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dorinin početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Dorinin početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 22>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 10:00

A sad u trenu inspiracije nastala sličica povezana s morem
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 09:59
Ja sam prva!!!Ja sam vidla prva!Rokovnici divni,divni,krasno realizirana predobra ideja
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 09:57

A ovo je rođendanski poklon za moju majku Tongue
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 09:55

Mali rokovnik za moju kćericu Tongue
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 09:06
Izzy kloniramo ih Wink
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 21:23
Dorina se raspištoljila - sjajni radovi! Te pločice od različitih materijala su prava pošast na forumu! Kao da se razmnožavaju... smile73
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 15:12
Thanks rosa2 i meni su ti navedeni radovi najljepši, a najbolje je kaj im se svaki dan divim iz početka Wink
Sad sam prešla na sitnije radove, ali vratit ću se ja izvornikuTongue
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 15:02
evo i mene prvi puta sam u tvojoj galeriji lijepi su ti radovi  no najvise mi se svidjela stolica i kanta preljepo mi je to kako mozes staroj stolici dati novu dusu ,a jedna kanta za smece privuci toliko pozornosti svojom ljepotom ClapClapClapClap
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 10:34
Rekli bi u neko drugo vrijeme "Snađi se druže" Wink

Kaća hvala ti, za mene si ti guru decoupagea pa mi tvoji komentari uvijek laskaju i sad sam Embarrassed i smile72
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 10:23
visilice,podmetaci,kutijica,sve ti je prekrasno,motivi su preljepismile71smile141..odlicna ideja ovo sa plasticnim posudicama i tanjuricimasmile211
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 10:05
A ja nažicala one male plastične posudice od gableca iz Mercatora i Bile koji imaju poklopce pa isto tak spremam i mackam dugo.

Bravo Mare za ideju s tanjurima Thumbs%20Up
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 09:23
evo mene do tebe....nismo se dugo čuleWink......
Moje iskustvo koje dijelim s vama-kupila sam one plastične tanjure u getrou,100kom oko 10kn-za mješanje boja a mogu se i oprati pa traju,traju....
I da, prije par dana sam smućkala super boju,bijela i malo oker i smeđe.Naravno da sam napravila previše toga,teško mi je odrediti količinu a ne bi da mi fali.Tako je dobra nijansa da mij e bilo žao oprati tanjur i onda sam sve pokrila celofanckom folijom i evo još i danas ni je boja upotrebljiva.Tongue
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 09:12
Hvala ElzaBuba i meni je Snješko favorit, nekak mi leže ti dječji motivi Wink

Just me, u bijelu fasadnu boju na bazi vode dodala sam crvenu nijansu (dipi) i s tim sam mackala. Znači na jedan kartončić staviš žlicu (od sirupa za kašalj) bijele boje i dodaš malo crvene pa miješaš i tak kemijaš dok nisi zadovoljna.

Na vrh
just me View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 17
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje just me Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 20:16
Originalno poslano od člana Dorina Dorina napisao:

Just dobro došla na forum i u moju galeriju Wink

Cijeli karton sam prvo obojala bijelo-žućkastom bojom s jedne i druge strane da se ne savija. Onda sam obojala crveni rub, pa na sredinu zalijepila salvetu. Kad se osušilo s brončanom bojom i kistom namaljala rubove slike i kartona, dodala zvijezdice. A kad se osušilo prelakirala bezbojinim aqua lakom jednu i drugu stranu kartona u više slojeva.
A karton ti je kao podložak tvrdi debljine 2 mm.
Jesam li pomogla? Wink

jesi puno! hvala ti! nego zanima em s kojom crvenom bojom si to bojala?i koji je to aqua lak-gdje ga mogu kupiti? hvala ti!!!
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 17:07
Kartončići su ti odlični, lijepo napravljeni, ali snješko je neodoljiv.
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 16:28
Ajmosmile41
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 16:24

Čestitam smile73,sad si ispunila normu za danas a da stvarno ne bi bilo nekih kartončića ajmo malo raditi neštoCry

Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 16:21
Juhhhuuuuuu evo mene na 300 
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 16:21
Si vidjela, nema nas cijela Rijeka ni Zagreb Thumbs%20Up

Ja po običaju mlatim praznu slamu i nosim parole smile55
Mare nadam se da nećemo dobiti crveni karton zbog bla bla bla
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 16:16
kak smo zgodne!!!! Ti si ova s lopaticom a ja sam ona šefica gore Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 22>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.