lukacc- dvorišče |
Odgovori | Stranica <1 1112131415 17> |
Korisnik | |
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lukaccc
Već proklijao Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anaida i katruža velika hvala za identifikaciju!!
svima hvala na lijepim riječima. oprostil sam se od katruža, no one što su se sušile su se posušile tako da opet uzivam u njima. u vrtu je sve poludilo, posla svaki dan kolko ti srce poželi, a sunce neumorno peče i peče. al neka. bolje da je toplo nego da je zima. eh da mi je tu negdje koja plaža i miris mora. |
|
lukaccc
Već proklijao Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i mene nakon malo dužeg vremena. čujem da su nevremena harala lijepom našom, no hvala bogu moj kraj su zaobišle.
sve raste i buja, pa evo nekoliko sličica: slak čuvarkuće rastu ko ludi, a neki i cvjetaju prkos se opet sam pozvao u moj vrt grmolike ruže procvjetale, no kiša ih je objesila jedan grm hortenzija je poplavio. jedno od ugodnijih iznenađenja ove godine a neke su ostale roza- crvene |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo prekrasne slike, a tako i ja sušim cvijeće s kojim mi se teško oprostiti
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe slikice, posebno mi je draga ova s čuvarkućama u drvu.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe su ti čevarkuče rascvjetane,a i sve druge cvječke
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hortenzije su predivne.
|
|
lukaccc
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala cure
u ovo tmurno i kišno vrijeme ne znam sta da radim, pa eto da stavim jos slika koje nisam jučer. kale su počele bujati još jednom plava hortenzija trenutačno stanje nove gredice nekoliko detalja razne jednogodišnje biljke su počele cvast gailardije ljiljan među kolonijom ščira |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš si zlatan,malo si mi popravio ovaj grozan kišni dan,a počinje ljeto
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divan rascvjetan vrt
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledam malo te čuvarkuće i one su stvarno interesantne meni prva koja je ove sezone procvala tako je mala da je cvijet veći od nje same , isto ta vrsta koja tebi cvate roza...
Tvoji su ageratumi (goruća ljubav) nekako lijepi visoki , moji su niski, zbijeni ko loptice
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lukaccc, slikice su uvijek dobrodošle, pa je u tome sreća kad pada kiša. Onda svi stavljamo i gledamo slikice naših vrtova u miru i s puno vremena.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
lukaccc
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na lijepi riječima.
anaida, u potpunosti se slažem s tobom, jer tada nikud ne žurimo jer imamo vremena na pretek, pa se stigne zaviriti u svaki vrt i u svakom nešto novo naučiti, ukrasti koju ideju... |
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lukaccc stvarno se sve prekrasno razraslo i popunilo! Moram opet hvaliti tvoje panjeve, a bilje je predivno!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
lika1
Mladi grm Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
One tvoje kale su me ostavile bez daha ,stvarno su predivne,moja samo pušta lišće ali ništa od cvijeta...Gdje ti svoje držiš i da li ih i koliko prihranjuješ???
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove žute kale i plava hortenzija su prave krasotice!
|
|
lukaccc
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lika, kale držim uz kuću na suncu/polusjeni, zaljevam ih po potrebi i ne prihranjujem ih uopće.
bargenia, slažem se, trenutačno su jedne od ljepših u vrtu. |
|
lukaccc
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hortenzije, kale...neznam zašto nabrajam kad je sve za divljenje, ali panjevi, savšeni, ovaj detalj posebno!!!!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Odgovori | Stranica <1 1112131415 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |