Šmrckov vrt 2010 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 71> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Dudice, voljela bi da sam malo više izolirana od susjeda recimo šumom
![]() ![]() Hvala Hamara, Mali Kaktus, Mira ![]() Hvala Alisica, moja fuksija bila 5kn,. Nisam imala pojma što sam kupila, ali meni je prelijepa ![]() Lorica čekam te sa helikopterom na balkonu ![]() Anči drago mi je da ti se sviđaju slikice ![]() Ako misliš na biljku koja je na kraju desno, ne znam kako se zove to sam dobila od mame prije tjedan dana. Ako misliš na biljku koja je uz vodenku to su dvije vrste trancantia. Curke hvala vam na lijepim rječima i šetnji kroz moj vrt ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Večeras sam malo pregledala tvoj vrt i vidijela puno lijepih biljčica na balkonu i na tvom terenu...Nedavno sam prolazila negdje oko tebe u Vratima, naime išla sam preko pruge na Bitoraj... Nisam uspjela locirati tvoje gradilište jer nisam imala vremena, a i padala je kiša....Baš sam imala namjeru ali nije mi uspjelo....Možda sam trebala tražiti klematis koji ti je lijepo procvao...Osim cvijeća vidim da si imala i smrčka....
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivne su ti biljkice, fuksija je prava ljepotica
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nije lako pregledati cjeli tvoj vrt, pa još i balkon. Preslatki čempresići, ali tvoji i kod mene - divni su. Alstromerija, a onaj zvončić, pa vodenika, tvoja miljenica, što uopće reći nego sve ocjeniti najvišom mogućom ocjenom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
simpa su vodenike,ma sve je cool,a ono novo je amarilis?
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
puno lijepih biljčica kod tebe! Aclematis Pillu ti je predivan, cvijet wow!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Evo i mene draga ja malo šetkala po tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Koliko promjena na tvom balkou i vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Smrčić, uživala sam u fotkicama tvojeg cvjetnog balkona, ali i osunčanog grunta!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
smrckice, jesi jako umorna?
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
O Hoja većinu dana sam mislila da ću izdahnuti od umora, od kako sam kročila ovo gudinu na teren rintam kao građevinac
![]() ![]() Mari ono je Hemerocallis Red Rum, kupljen u MBM-u. Predivan je, zaljubila sam se u njega ![]() Jagoda još neznam te lokalne prelaze i detlje o mjestu. Ali kad se onesvejestiš pred neredom na nekom terenu, znat ćeš da je moj ![]() ![]() I naravno čudna konstrukcija za pomidor, da imam love bila bi bolja ali sad je kao indijanski šator nakon oluje ![]() Stefkaja, Triša, Minić, Forzi , Gio, Anaidica hvala vam na pohvalama i šetnji kroz moj vrtek. Sve curke jedna velika ![]() |
|
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Sve mi se sviđa ,a najviše onaj šareni puzavac.predivan je.nikako da naiđem na njega.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Goga.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gledam kroz prozor kad nešto na mom batatiću, prvo sam mislila da su paprike. U jutro se paprike otvoriše, te mi nije jasno otkud mi slfrinije u batatu
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Novi cvijet mog Hemericića ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ja cekam da moji novi hemerokalisi procvjetaju,a tvoj je
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja uživam kada mi batatić procvate, lijep je taj kontrast tamnoljubičastog lišća i svjetloroza cvjetića!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
pšeno ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 01 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 19 |
super vrt...imam sjemena za razmjenu..pozdrav
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 71> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |