Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Šmrckov vrt 2010
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Šmrckov vrt 2010

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 71>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 00:28
Hvala Dudice, voljela bi da sam malo više izolirana od susjeda recimo šumomWink. Tamburaju mi živce, a ja se još moram smješiti kao manekenkaLOL

Hvala Hamara, Mali Kaktus, MiraTongue

Hvala Alisica, moja fuksija bila 5kn,. Nisam imala pojma što sam kupila, ali meni je prelijepaHug

Lorica čekam te sa helikopterom na balkonu smilie_essen_206.gif.

Anči drago mi je da ti se sviđaju slikiceHug.
Ako misliš na biljku koja je na kraju desno, ne znam kako se zove to sam dobila od mame prije tjedan dana. Ako misliš na biljku koja je uz vodenku to su dvije vrste trancantia.

Curke hvala vam na lijepim rječima i šetnji kroz moj vrtsmilie_love_273.gif

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 02:32
Večeras sam malo pregledala tvoj vrt i vidijela puno lijepih biljčica na balkonu i na tvom terenu...Nedavno sam prolazila negdje oko tebe u Vratima, naime išla sam preko pruge na Bitoraj... Nisam uspjela locirati tvoje gradilište jer nisam imala vremena, a i padala je kiša....Baš sam imala namjeru ali nije mi uspjelo....Možda sam trebala tražiti klematis koji ti je lijepo procvao...Osim cvijeća vidim da si imala i smrčka....ClapClapClap
sutra je novi dan
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 09:14
Predivne su ti biljkice, fuksija je prava ljepotica
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 09:47
Nije lako pregledati cjeli tvoj vrt, pa još i balkon. Preslatki čempresići, ali tvoji i kod mene - divni su. Alstromerija, a onaj zvončić, pa vodenika, tvoja miljenica, što uopće reći nego sve ocjeniti najvišom mogućom ocjenom.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 09:52
simpa su vodenike,ma sve je cool,a ono novo je amarilis?
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 10:08

puno lijepih biljčica kod tebe!

Aclematis Pillu ti je predivan, cvijet wow!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 12:21
Evo i mene draga ja malo šetkala po tvom vrtu smile57
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 15:12
Koliko promjena na tvom balkou i vrtu
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 16:12
Smrčić, uživala sam u fotkicama tvojeg cvjetnog balkona, ali i osunčanog grunta!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 21:14
smrckice, jesi jako umorna?
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 22:48
O Hoja većinu dana sam mislila da ću izdahnuti od umora, od kako sam kročila ovo gudinu na teren rintam kao građevinacsmile39Bilo da sam kao gost ili na svome. Danas nisam nigdje išla zbog kišurine, a i uspjela sam nagovoriti MM da zidove treba sanirati. Stan mi je u rasulu, zahtjeva renoviranje, ali izgleda ako ja to obavimConfused

Mari ono je Hemerocallis Red Rum, kupljen u MBM-u. Predivan je, zaljubila sam se u njegaHug

Jagoda još neznam te lokalne prelaze i detlje o mjestu. Ali kad se onesvejestiš pred neredom na nekom terenu, znat ćeš da je mojLOLWink
I naravno čudna konstrukcija za pomidor, da imam love bila bi bolja ali sad je kao indijanski šator nakon olujeLOL

Stefkaja, Triša, Minić, Forzi , Gio, Anaidica hvala vam na pohvalama i šetnji kroz moj vrtek.
Sve curke jedna velikasmilie_love_047.gif
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 22:54
Sve mi se sviđa ,a najviše onaj šareni puzavac.predivan je.nikako da naiđem na njega.LOL
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 23:36
Hvala Goga.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 23:38
Gledam kroz prozor kad nešto na mom batatiću, prvo sam mislila da su paprike. U jutro se paprike otvoriše, te mi nije jasno otkud mi slfrinije u batatuLOL

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 23:40

Novi cvijet mog Hemericića

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 23:41

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 23:43

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 10:42
ja cekam da moji novi hemerokalisi procvjetaju,a tvoj je
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 13:11
I ja uživam kada mi batatić procvate, lijep je taj kontrast tamnoljubičastog lišća i svjetloroza cvjetića!!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
pšeno View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 19
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pšeno Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 14:13
super vrt...imam sjemena za razmjenu..pozdrav
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 71>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.