Moj teritorij... |
Odgovori | Stranica <1 1112131415 23> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvjetići su nestrpljivi, jedva čekaju da ih izneseš
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijeće se raduje kada nas razveseli svojim cvijetovima,
kod tebe je poćela rapsodija boja
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam na posijeti,jedva čekam kako Belina reče "rapsodiju boja".
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Želim ti da ti moje biljčice još više oboje tvoju "rapsodiju boja" !! I razveseliš me njihovim sličicama kad narastu!! Nadam se da te nisam previše zatrpala proljetnim radovima !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Free u iščekivanju tvojih biljčica obavljala sam druge radove,sadila luk i krumpir a pošiljka bi mogla sutra biti na odradištu.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dok ti još čekaš paket, Mihaela i Klimatis su već svoje biljčice i zasadili, a paketi su slani istovremeno !!! Očito tvoja pošta ima poštanski ured kao i ja, rade od 9h-11h!!
Nadam se da , kad vidiš paket, nećeš pasti na guzicu!! Baš je "majušni", pazi leđa!! |
|
|
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene su nešto bolji rade od 8-13h...danas vjerujem bude na odredištu. |
|
|
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepog posla si dobila arim
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zbilja me dobro zaposlila
|
|
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To ti je, kao kad netko veli, uzela sam fotić u ruke i malo slikala !!!! Odma brdo slika!! Pa ti stavi samo 2 !!!! Da li sam barem odabrala biljčice koje nemaš?? Ma paket je mali . . . ali je puno stalo u njega !! S ljubavlju, kao svima, pa uživaj i rasti u darivanim biljčicama !! Lijepi pozdrav |
|
|
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve su pun pogodak!!Usperadba sa tvojiom kolekcijom biljčica neman ništa moje biljčiće izdrojiš na prste
|
|
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E, Arim, jesi se prevarila !!! Našla sam i ja ponešto kod tebe, pa jesi li sumnjala !!!
A najdraže su, biljčice koje možeš prebrojati na prste, samo ima jedan problem, svakim danom treba ti sve više prstiju!! |
|
|
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hahahahah ovo si u pravu treba mi sve više i više prstića.
|
|
|
|
Klimatis
Odrastao grm Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo se šareni kod tebe; klematis procvao
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Paketić veselja je stigao, a da ti ja nisam stigla ni napisati kaj bi željela !! |
|
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah!!!!Ma teško je za tebe nešto izdvojiti kad ti već sve imaš,poslala sam ono što nisam zapazila na tvojim slikama.A kod mene nema puno izbora pa što je tu je... |
|
|
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Carol naravo već polako sve raste.
|
|
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim dobila si krasan paket od naše darežljive Free.
|
|
Odgovori | Stranica <1 1112131415 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |