Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 77> |
Korisnik | |
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa ovdje ima toliko prekrasnih i rascvjetanih biljaka!
Imam osjećaj da sam ja mjesecima iza!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sve se razbujalo prekrasno kod tebe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Uh uh uh koja ljepota, ovo sunce će potrajat tako da nema brige za kaktuse, neznam što napist, zadivila si me
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ova ljepotica raste li raste,od grancice dobivene jesenas vec sam uspila uzgojit 3 biljke
![]() ljepotani sakriveni pod malu natstresnicu ![]() ![]() sedum ![]() ![]() ![]() ![]() kupila sam je pod vrtnom pelagonijom navodno trajnica ,vidit cu ![]() bijela saxifarag ![]() neki sedum,mirisi na limun ![]() ruselija raste li raste ![]() sedumic ![]() malo sukulenata ![]() albuca samo sto niej procvala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pusa jednom divnom bicu koje mi je poslalo ovu ljepoticu ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
novozelandski lan
![]() bozur lijepo napreduje ![]() zlatoglavica se sprema cvjetat,ovo je slikano prije 4 dana a danas vec baca pupolajk ![]() ispred ruze sam posadila mislim liatris i ljiljan je tu ![]() ovdje cekam da izraste krompirko,poceo je listat ,bit ce to lijepa gredica ,treba samo sve da izađe ![]() ![]() ![]() kupila sam ovaj acer u jadnom stanju za 40 kn ,valjda se oporavi ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
moji sukulenti i kaktusi za sad su dobro,do sljedece kise isusit ce se..hvala vam svima na posjeti ,lijepim rijecima i podraski
![]() procvjetala mi zuta delosperma ![]() zaboravila sam kako se zove ovo ![]() felicija puna pupova ![]() neven u travi na tarvnjaku ![]() lunaria ![]() dali je ovo nigela ,ljetni cempres nije ,tu sam imala nigelu ,al hm cudna mi ![]() jos jedna slika ![]() plucnjak je neumoran ![]() anemona ![]() srdasca ![]() gavez ![]() ajuga ![]() i divokozjak cvate ![]() anemona ![]() saxifraga ![]() aubrieta ![]() tulipancic ![]() opet delosperma,predivna je ![]() cvijet kalanhoe ![]() pieris japonica ![]() guzva u hladu ![]() cobea ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Hej draga, melo ti kasnim s razgledavanjem, ali zato imam sad šta za pogledati... Divni su ti sukulenti, zaista čarobni, vrt izgleda fenomenalno. A što se kišurine tiče... tu nam nema pomoći. Ali kako ti je Antonija rekla, vama će brzo sunce zasjati..
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ma neće im ništa biti! ja bi samo one koje su najosjetljiviji sklonila sa kiše. meni su neki zimovali vanka na kiši, nije im ništa bilo.
brzo će nam zasjati sunce! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
draga kamenjar moram se malo i nasmijati pa ću ti savjetovati da staviš kišobrane kao na bebolininim smješnim slikama.
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Nemoj me pogrešno shvatiti, nije da se trpam gdje mi nije mjesto, ali, žao mi i tebe i tvojih biljaka.
Da pokušaš za vrijeme kiše sve to lagano prekriti komadom agroplatna ili tankom najlon folijom? Nije teško da ti izlomi biljke, a puno vrijedi po ovom zlu od kiše. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
hvala vam drage moje na svim lijepim rijecima..ovo vriijeme me izbudali,svaka kap kise u dusu me udara ,jadni moji kaktusi i sukulenti ,ripsalisi vec polako propadaju ,ne smijem previse zavirivat jer se bojim onoga sto cu vidit ..zaista strahujem ,propast ce mi sve a neda mi se sad ponove sve unoist u kucu ,a nigdje nemam natkriveno gdje bi ih mogla sve smjestit
|
|
Vir |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Natalija ima privilegiju često gledati sve uživo ali i ja se nadam uskoro, pa obećala si kavicu kad zatopli. Preljepo draga a vjerujem Nataliji da je uživo još ljepše
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kažeš da si zadovoljna cvijećem, i ja bi bila!
divno ti je. kolekcija kaktusa ti je za deset! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Vrt kaktusa je čista desetka
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Dok sam gledala slikice iz tvog vrta, sigurno si čula moj uzdah sve do Zadra. Vrijeme kod nas ti je gute Fee jako slikovito predočila pa su i vrtovi još goli.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
popodne sam i po buri pregledala gredice i kaktuse i sukulente... ma sve od naše drage kamenjar, i ostajem pri već rečenom - u živo je sve još ljepše nego na slikama, onda znate kako je lijepo
![]() fala za paket ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Mnogo lepih kaktusa mnogo lepih cvetnica,bilo je uzivanje sve to razgledati
![]() |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Prekrasno je kod tebe.Kaktus vrt jako neobičan,kao da si u pustinji,prekrasan a sukulente su mi super.Baš sam uživala.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
e sve je već rečeno no ja moram reči preprekrasan ti je vrt kaktusa,uživanje je gledat u tu ljepotu,no imam i ja djelić tog vrta pazim ga i mazim kao najveću dragocjenost,naravno i proljetnice su lijepe,pozdravčić iz hladnog Sarajeva
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |