Najave klimatske zaštite |
Odgovori | Stranica <1 1112131415 16> |
Korisnik | |
MermaidDreamer
Pustio korijenje Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na obavijesti
|
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sedum,da je netko drugi ovo napisao,rekla bi mu da se ne šali!!!
Ovo ne izgleda ni najmanje dobro! |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Vlatkich
Pustio korijenje Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Makar sam ja s druge strane Drave, počinje seoba...
Hvala Sedume!
|
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
lela.h
Mladi grm Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo ce sigurno ostaviti traga,,,, vec u cetvrtak, stavljam sve moguce pod zastitu.
|
|
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sedume puno ti hvala na upozorenju ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa dokle više? Vjetar polomi sve živo a sad i hladnoća. Hvala na upozorenju
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pravit ću se da ovo zadnje upozorenje nisam ni vidjela !! Možda nas mimoiđe !! Cijeli vrt ionako sada nemogu prekriti !
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
jedna baka mi je pričala da je 21. svibnja 1952. bio takav mraz da je uništio sav kukuruz.
morali su ponovno sijati ali taj kukuruz je kasno posijan i jako je slabo urodio. zanimljivo je to što se toga dana ženio seoski brijač i od tada je ostala uzrečica: takav mraz kao kad se brico ženio. |
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvik dobro dođe dobronamjero upozorenje stoga hvala Sedume iako se nadam da se to neće dogoditi na Jadranu. Inače pratim preko neta prognoze te sam unaprid upućena o kretanju temperature.
|
|
Bolje može onaj tko hoće nego onaj tko može
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sedume, hvala ti.
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljeto prolazi, jesen dolazi.
Sedum, ako navratiš ovamo, molila bih ako možeš bar orjentaciono dati prognozu za ostatak devetog i deseti mjesec. Konkretno me zanima istočna Slavonija i oborine. Imaš li kakve informacije koliko će kišno biti ?
Unaprijed hvala. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Sedum
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao Pridružen: 27 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 170 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
40-dnevne prognoze do kraja listopada Ukratko, prosječno jesensko vrijeme za ovo doba, svježije i povremeno kišovito s kraćim vedrinama, a Međimurje, Lika i Gorski Kotar već povremeno noći oko nule, uz Jadran toplije i uz more još bez mraza. Sada vikend sredinim mjeseca još malo sunčano i danju toplije oko 20C, ali već tjedan od utorka do drugog vikenda jesensko pogoršanje i hladnije: U kopnenom zaleđu od zore 16. 9. olujno nevrijeme, hladnije i grmljavine (moguća tuča), pa od 20. 9.- 4. 10. u zaleđu promjenjivo i dijelom sunčano tj. popodne od 15C do 20C i noću desetak, a na Jadranu toplije s jugom i razmjerno ljepše vrijeme. Zatim je od 6. 10. pa negdje do 24. 10. opet vjerojatno promjenjivo i hladnije s povremenim kišama tj. u kopnenom zaleđu danju od 14C do 18C i noću oko 5C do 9C, a na Jadranu s povremenim burama. Dalje krajem 10. mjeseca je moguće većinom suho i hladnije tj. na kopnu popodneva samo 10C do 13C i noću tek malo iznad nule, a na Jadranu tada višednevna jača bura uz svježe noći i danju oko 10C do 16C, pa u Međimurju, Lici i Gorskom Kotaru nakon susnježice noćima zaredom je moguće oko nule ili jednocifreni mrazovi. Dalje od početka 11. mjeseca zasad još nema jasnih pokazatelja. |
|
Sedum: FLORA JADRANA (primorsko bilje i južni egzoti) - http://wikinfo.org/w/Hrvatski/index.php/WikiFlora_Jadrana
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hm da, jesen stiže, dunjo moja, jesen rana.......
Sedum hvala.
|
|
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja nisam htjela još nikaj pehati Seduma, lakše mi je dok nešto neznam !! Al Glikica je morala pehmuti, i sada znamo !! I već se ježim od onoga kaj nas ćeka ! Tako nam bog pomogao ! Bolje da krečemo...pomalo unutra, nego ho-ruk !!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Sedum
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(1)
|
POZOR ! - hladnije do nule: U srijedu, 18. 9. se očekuje dosad najhladnija noć i jutro, kada bi u većini naših kopnenih krajeva trebalo biti tek par stupnjeva iznad nule, dok se u Međimurju, Lici i Gorskom Kotaru tada u zoru očekuju i prvi jednocifreni jutarnji mrazovi.
Stoga noću od 17/18. 9. u tim hladnijim krajevima treba nekako zaštititi ili skloniti unutra bar najosjetljivije južne egzote da ne nastradaju. |
|
Sedum: FLORA JADRANA (primorsko bilje i južni egzoti) - http://wikinfo.org/w/Hrvatski/index.php/WikiFlora_Jadrana
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajojjjjjjj,pa zar tako rano,još je kalendarski ljeto!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala sedum .baš sam se pitala kad će taj rani mraz.gotovo svake godine dođe jedan mraz ,uništi cvijeće pa poslije bude lijepo
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Sedum
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(3)
|
Četvrtak jače zahlađenje! : Noću za idući četvrtak na petak 3/4. 10. se najavljuje izrazito hladno, na kontinentu tek par stupnjeva iznad nule, dok su tada na zapadu osobito u Međimurju, Žumberku, Liki i Gorskom Kotaru zamalo sigurni jednocifreni jutarnji mrazovi uzastopno u petak i subotu. Zato u tim krajevima onda treba skloniti ili zaštititi osjetljivije južne egzote da ne nastradaju.
|
|
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma neće mraz u moju Slavoniju, bar ne još, jel tako Sedum ?
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1112131415 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |