Seoski vrt u slikama |
Odgovori | Stranica <1 1112131415 21> |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekokrasno,Šefi,no kaj ti irisi niš ne cvatu(večeras,ili sutra,buš znala zakaj pitam)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hm????
Rajcaš!!!? |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha sigurno ima neke irise koji će joj procvasti, pa nas tjera da budemo ljubomorni, jer moji su još samo lukovice.
No, no, čekamo - baš je zbgodno kad je nešto iznenađenje, onda stalno zavirujem tamo gdje je Shasha.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i mene je zaintrigiralo koje će to biti
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hehehe,sad me pratite(moje poruke)(Baš sam zločesta) |
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma kakvi zločesta samo voliš priuštiti lipa iznenađenja
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aha piše iznad slike da je cosmos (samo ja to nisam odmah vidjela,sorry)
baš mi super izgleda jel to jednogodišnja biljčica? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je jednogodišnja je! Baš vidim da nema teme za njega. Idem ju postaviti.
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šeflera,meni je cosmos visine 20cm i da po jedan minijaturni cvijetić,pa jel moguće da je to neko minijaturno sijeme jer sam ga sijala iz kupovne vrećice..tak je mali da me sve sram poslikati
|
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam pojma zakaj ti je tak mali.možda mu nekaj ne paše na toj poziciji. No ne brini bit će sjemena od ovih gigantskih za iduću godinu pa ih posadi na više mjesta da vidiš razliku.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šefi moj cosmos je pak ogroman, preko moje visine (no zlobnici bi rekli da mene nije teško prerast), ali ipa veći su od 2 m, baš sam sretna, jer ih imam i u Rijeci i u Skradniku - predivni su.
|
|
RIJEKA
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zbilja me oduševljava! Slikala sam ga samo za vas.
Slikica na terasu pa pogled sa terase kroz šumu i jedan sramežljivi osim cosmosa, ove godine me vesele i gazanije.ove suam dobila iz sjemena i tek su sad procvale I kanu sam jedva dočekala A andrein slak tek sad kreće u ofenzivu osim slaka andreina je i cleoma a ljepe kate ..... Triša , sjećaš se čuvarkuće - evo je danas |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koznos je divan, gazanija iz sjemena čudo, a čuvarkuća
|
|
RIJEKA
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi se dopada ideja za prorijediti pogled sa cosmosom!!! Zgodno!
A i panje je baš |
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bili danas kod moje svekrve u viksi, tj. botaničkom
ima frajle koje su prekrasne gledano s desna na ljevo frajlama se boje mijenjaju od ljubičaste do žute, s tim da su u sredini šarene, a na jednoj stabljici (ljevoj) je samo jedan cvijet ljubičasti. kak buju tek iduće godine zgledale nakon ovogodišnjih pčelica?!?!?! |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo je kod tvoje svekrve---skoro kao kod tebe
|
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro jutro, Šefi ćudesne prirode, igra boja , divim se tvom i svekrvinom
cviću, pa to samo može pravi cvjetoljubac imati ovakovo lipo i zdravo cviče. |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šefi predivno je, s ovim zimzelenim stablima na pokošenoj livadi, a nožne frajle, spremi sjeme od ovih narančasto žutih, pa ćemo mješati sve boje tako je zanimljivije.
|
|
RIJEKA
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fuf- mičem prašinu sa naše vrteka! Ovaj mjesec je uglavnom sve ostalo isto kao prošli mjesec. Lješnjaci su pobrani, grožđe pojedeno, kupine u frigu sa šećerom. Još uvijek je sve u cvatu , a cosmos je glavni akter i dalje!
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoj cosmos je još predivan, a moj ovdje u vikendici odlazi, a u Rijeci slabo cvjeta.
|
|
RIJEKA
|
Odgovori | Stranica <1 1112131415 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |