Trišino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 129130131132133 243> |
Korisnik | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe proljeće, kod mene još zimski san...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas je doduše temperatura vani proljetna, ali ugođaj je "potop" - kiša, kiša, kiša. Ne mogu više gledati namočene biljke, kupaju se - jadne samo što ne plivaju. Da bi si popravila raspoloženje danas sam morala imati vu kampanulu, a i cjena je bila povoljna 19,00 kn.
Kako svi znate da volim plavo cvijeće , valjda to zna i ova ljubica koja jedina cvjeta
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvončić predivan!Ljubičica isto...
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja kažem WOW. Pa kad već moraš kupovati kampanlu - kupuj, ja ti više neću nuditi |
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš ljepe biljčice, a vrt je u punom pogonu
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divim vam se kad u ovako bljutavo vrijeme imate toliko energije! Sijate, sadite..........
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bog cure, hvala vam što ste i po kiši svratile. Sad čekamo sunce, kažu možda već sutra, a preksutra sigurno. Malo smo nestrpljivi, ali brzo će proljeće.
|
|
RIJEKA
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ohoho, lijepo cvijeće, opet si trošila, Siroti B. ostat će bez pape, zbog tvojih biljčica
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad sam krenula šetati tvojim vrtom i vidjela na početku božur i to Paeonia rockii, pomislila sam da je to vrhunac za vidjeti. Božur je prelijep i ne tako čest za vidjet, ali poslije pregledane teme ne mogu se više odlučiti šta mi je najljepše - jednostavno sve.
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš ti je lijepo novo cvijeće, i kampanula i ljubičica su prekrasne..
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti si meni fenomenalna , za malo kunica si popraviš raspoloženje dok si rekao keks !
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zvoncic je po mom ukusu
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, kad sam tek došla na forum tebe sam zapamtila po tome da voliš plavo cvijeće. Vidim još ga voliš, kampanula ti je prekrasna
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve lipo, plavo...
|
|
život je more
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da plavo cvijeće mi je nekako najdraže, iako to nema veze, jer volim sve.
Danas mi je prijateljici bio rođendan, kupila sam joj kameliju i malo je falilo da još jednu ne kupim sebi - možda i bi ali na žalost nema plave kamelije.
Šalim se naravno, to nema veze, hvala svima što ste tu i zavirujete u moje dvorište. Sutra će izgleda biti lijepi dan, pa se veselim nekim radovima.
|
|
RIJEKA
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E pa mogla si i meni jednu uzeti kampanulu-patim za njom -vrati se gdje si bila i kupi mi jer ćekam je od tebe
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna ti je kampanula.
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svi smo pali na campanulice Sad da još opstane...barem moja
|
|
Budi promjena koju želiš vidjeti.
|
|
Odgovori | Stranica <1 129130131132133 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |