Prepoznajte mi ovo |
Odgovori | Stranica <1 130131132133134 243> |
Korisnik | |
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, Trava!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Sponzorirani linkovi | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo me opet....ovo sam sščupnula sa jedne gusto posijane grede, uz dopuštenje, radnika na jednoj farmi-ranču...kaj bi bilo to?
Ja sam mislila da je neki začin s obzirom da je okolo bil povrtnjak. ...malo je "zakržljano", zbog nedostatka svjetla ... |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ova nepoznanica...rasla je u tegli, kad sam kupila, sa šarenolisnim drijenkom...visine 7-10 cm..relativno gusto...
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim vas, može li mi netko pomoći i reći koji je ovo cvijetić ?!
|
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivna to ti je irezina.
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dmirce, mislim ako ih nema više vrsta da ipak nije...irezinu imam godinama i dosta je drugačija, i listovi koji su zašiljeni i boja koja nije toliko izraženo tamna kao i oblik rasta koji je grmolik bez orezivanja ( s tim što joj se grane šire više u širinu a ne visinu) i poticanja na to...No, ponavljam ako vi mislite drugačije,priznat ću da ima još jednu irezinu doma ...
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivna, i ja mislim da je to irezina. Ima njih više vrsta, i sa zašiljenim i sa zaobljenim listovima, ima ih i u zelenoj boji lista.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ksan meni to liči na biserak biljku sa bjelim grozdastim plodovima u obliku bisera,ali nisam baš siguran jer je biljka još mala.
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam guglala i to je točno to što je baka opisala Nisam to još nikad vidjela, idem malo učiti što voli, da mu bude lijepo kod mene. Dmirce puno hvala |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav, valjda nisam fulala temu, zna li netko što je ovo ? Hvala unaprijed.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikica,to je rhoeo /reo/
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Štefica, hvala, no mislim da nije, pogledala sam na google i nije sigurno, ovo moje je tek zakorinjeni pelcer, a biljka odakle je pelcer skinut stoji na visokom stalku i "pada" oko 1 m. Na žalost teta koja mi je to dala isto ne zna ime. A njen pada kao veliki, bujni slap.
|
|
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvo kada sam vidjela sliku, ja bi rekla da je neka od tradescantia. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije Anastazija niti to, imam tradescantije pa znam, hvala na trudu, valjda će se naći netko da bude siguran.
|
|
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tradescentia spathacea-100%
|
|
dmirce12
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se s travom jer rhoe pripada porodici kao i tredeskancie.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 130131132133134 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |