Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Adenium obesum - Pustinjska ruža
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Adenium obesum - Pustinjska ruža

Odgovori Odgovori Stranica  <1 130131132133134 407>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 23:15
Originalno poslano od člana dzeni dzeni napisao:

Bebolina,Sanja,ja mogu samo sanjati ovakve adenijume.Zaista su vam lijepi.Pomalo sam obeshrabrena otkad ih nisam nasla ovdje kod nas.Ali ,pred nama je.Doci cu ja i na more jednog dana....
Draga @dzeni, nema ti toga na moru. Sad trenutno ima u mbm-u i na trešnjevačkom placu, inaće ni tamo.
Da li si nabavila sjeme??
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 10:20
Ovo je jedan od novih klijanaca.
Dok me nema doma adeniumi kolo vode

Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 10:24
Ha, ha, ha!!! Ovaj je zbilja zaplesao kolo! smile96Slatkić mali!
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 10:44
Već se počeo polako uzdizati. Najradije bi ga zavezala da mi ostane takav
Ima netko ideju?
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 10:45
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

...evo gaThumbs%20Up

JeeeeeejClapkakav krasan bucoHeart 
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 10:47
marsha,baš je slatkicaEmbarrassedWink
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 10:57
Totalno je smiješan. Malo ću ga povezati pa vidjet kako će dalje. Mislim da mu ništa od toga ne može biti.
U tom položaju je bio baš kad se od gore gleda a sad se počeo malo na bok tako okreteti kao da se uzdiže.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 15:51
Originalno poslano od člana marsha marsha napisao:

Već se počeo polako uzdizati. Najradije bi ga zavezala da mi ostane takav
Ima netko ideju?
Nemoj ga ispravljati, neka raste kako se njemu sviđa....baš je genijalnoClap
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
sanja9802 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 276
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja9802 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 16:18
Koliko ih često prihranjujete i čime?
Ja sam svoje sada prvi put prihranila i to gnojivom za kaktuse. Sada svaki tjedan ili rijeđe?
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 16:19
Rađe jednom u dva tjedna,ja ne bi rjeđeEmbarrassed
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 16:24
Ja svoje prihranjujem svaka dva tjedna. Jednom s blagom otopinom gnojiva za kaktuse, drugi put s vrlo blagom otopinom kokošijeg gnoja, ali vrlo blagom
Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 17:21
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

[IMG]smileys/emot126.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot145.gif" align="middle" /> Bebolina,Sanja,ja mogu samo sanjati ovakve adenijume.Zaista su vam lijepi.Pomalo sam obeshrabrena otkad ih nisam nasla ovdje kod nas.Ali ,pred nama je.Doci cu ja i na more jednog dana....

Draga @dzeni, nema ti toga na moru. Sad trenutno ima u mbm-u i na trešnjevačkom placu, inaće ni tamo.
Da li si nabavila sjeme??

Nisam porucila jos sjeme,nekako bih radije da uzgajam vec izraslu biljku.Evo vidim po klijancima mojih kaktusa,nekako mi sporo rastu,pa kontam da cu se nacekati i adeniuma.
sutnja je zlato....
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 18:58

Nisam porucila jos sjeme,nekako bih radije da uzgajam vec izraslu biljku.Evo vidim po klijancima mojih kaktusa,nekako mi sporo rastu,pa kontam da cu se nacekati i adeniuma.
Adenium je biljka za strpljiveLOL
Ako je naručiš preko ebay-a, dobit ćeš već veliku biljku kojoj treba barem pola godine da dođe k sebi i da razvije korijen. Kako bi u tom slućaju prošla s carinom i uvozom biljke, e to je već pitanje za miliun dolaraThumbs%20Down
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 15:12
Predivni su vam adeniumi. Ne znam dal su mi slađi veliki ili mali Embarrassed
Evo da malo ohrabrim ove koji siju, ovi su stari malo više od 2 godine

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 15:16
Hvala Emilly,baš nam je to trebalo smile79
Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 17:17
Upravo tako ,hvala Emilly na podrsci.Lijepi su i ovi tvoji,zdravi.
sutnja je zlato....
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 20:28
@Emilly, adeniumi su ti za svaku pohvalu....bravoClap
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 21:06
I ja se pridružujem pohvalama .
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 21:11
Lijepi su, tko čeka strpljivo, veće mu je veselje kad dođe cvijet.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 21:44
 Emilly, baš su ti lijepo procvjetali i znam da uživaš gledajući ih. Hvala na ohrabrenju i na tome što si ovu ljepotu podijelila s nama.
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 130131132133134 407>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.