Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori | Stranica <1 130131132133134 407> |
Korisnik | ||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Da li si nabavila sjeme??
|
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
marsha
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ha, ha, ha!!! Ovaj je zbilja zaplesao kolo! Slatkić mali!
|
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
marsha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Već se počeo polako uzdizati. Najradije bi ga zavezala da mi ostane takav
Ima netko ideju? |
||
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jeeeeeejkakav krasan buco |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
marsha,baš je slatkica
|
||
|
||
marsha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Totalno je smiješan. Malo ću ga povezati pa vidjet kako će dalje. Mislim da mu ništa od toga ne može biti.
U tom položaju je bio baš kad se od gore gleda a sad se počeo malo na bok tako okreteti kao da se uzdiže. |
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
sanja9802
Pustio korijenje Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Koliko ih često prihranjujete i čime?
Ja sam svoje sada prvi put prihranila i to gnojivom za kaktuse. Sada svaki tjedan ili rijeđe? |
||
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Rađe jednom u dva tjedna,ja ne bi rjeđe
|
||
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja svoje prihranjujem svaka dva tjedna. Jednom s blagom otopinom gnojiva za kaktuse, drugi put s vrlo blagom otopinom kokošijeg gnoja, ali vrlo blagom
|
||
|
||
dzeni
Pustio korijenje Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nisam porucila jos sjeme,nekako bih radije da uzgajam vec izraslu biljku.Evo vidim po klijancima mojih kaktusa,nekako mi sporo rastu,pa kontam da cu se nacekati i adeniuma. |
||
sutnja je zlato....
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ako je naručiš preko ebay-a, dobit ćeš već veliku biljku kojoj treba barem pola godine da dođe k sebi i da razvije korijen. Kako bi u tom slućaju prošla s carinom i uvozom biljke, e to je već pitanje za miliun dolara
|
||
|
||
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Predivni su vam adeniumi. Ne znam dal su mi slađi veliki ili mali
Evo da malo ohrabrim ove koji siju, ovi su stari malo više od 2 godine |
||
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala Emilly,baš nam je to trebalo
|
||
|
||
dzeni
Pustio korijenje Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Upravo tako ,hvala Emilly na podrsci.Lijepi su i ovi tvoji,zdravi.
|
||
sutnja je zlato....
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
@Emilly, adeniumi su ti za svaku pohvalu....bravo
|
||
|
||
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I ja se pridružujem pohvalama .
|
||
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lijepi su, tko čeka strpljivo, veće mu je veselje kad dođe cvijet.....
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Emilly, baš su ti lijepo procvjetali i znam da uživaš gledajući ih. Hvala na ohrabrenju i na tome što si ovu ljepotu podijelila s nama.
|
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
Odgovori | Stranica <1 130131132133134 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |