enrikova nona - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 131132133134135 221> |
Korisnik | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A gdje si ti bila skrila ove gladiole kad sam ja bila kod tebe ? Posebno ovaj žuti i zeleni ? Eeee, nebi ti sad njih slikala da sam ja to vidjela, ne, ne ! Prekrasni su mi !
Pusa tebi, familiji, Tari posebno !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja toliko su me izludile slike da sam sva u bedu, opet štekaju, a ti si me doslovno uhvatila na spavanju da se nisam ni snašla već si otišla, moramo to ponoviti kod mene polako i kako treba , a gladiole kad sam brala stvarno sam se sjetila tebe, ma mislim toliko toga sam se sjetila poslije ali popravit ćemo mi to , puno te pozdravljamo Tara i ja posebno |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sada, kad vidim kod tebe ciklamice, sjetila sam se da nisam uocila da moja cvate. Isto tak, nisam niti isla u sumu, gdje ih uvijek puno ima< previse je vruce.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga Carol sad kad je malo zahladilo prošetaj sigurno ih ima u šumi u hladovini, ove moje su u hladu ispod banane i adama i danas vidim još pupova, baš su mi drage tako krhke i nježne |
|
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
EN, preslatka ciklamica. Imam i ja jednu Međimurku, stalno ima po cvijet-dva. Još je malecka, ali se drži, baš su to ljupke biljčice.
ps: vidjela sam ti danas Taru, mahala sam joj, jel ti rekla ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
EN,prelepo ti je 'porodično gnezdo' a ovo maleno ptiče u njemu preslatko... za Taru a tebi i tvojim cinijama sad kad ih vidim ovako lepe žao mi što ih nisam sejala ove godine,al' sledeće sigurno hoću...ma,sve ti je
|
|
The impossible is often the untried.
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije mi rekla druga baka je bila u gostima pa ju je šetala, trebala si navratiti na pečenjake, ne mogu stavljati slike na forum ali sam nešto iskemijala , samo za tebe moja westerland ruža |
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cinije je šteta ne imati u vrtu, tako su jednostavne a lijepe i izdržljive, hvala ti puno na lijepim riječima |
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moj krumpirko
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lavatere i datura
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
budleje
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e n kao i uvijek, prekrasno
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Nona, prekrasno sve, krumpirko me posebno oduševio, baš se lijepo razrastao.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 131132133134135 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |