enrikova nona - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 134135136137138 221> |
Korisnik | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Leona31
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,551o draga moja puno te pozdravljamo ja i mm |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
tomica
Mladi grm Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrašno, prekrašno
za Taru |
|
Seka
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tomica draga moja , hvala ti , Tara i ja ti šaljemo puno
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bolje gledati kroz prozor preko mirisne hoje nego zavjesa. Ricinus je, slažem se, dekorativan od lista, pa sve to svojih sjemenki.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno je sve
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Romantična zavjesa, krasni grmovi, pravi raj za cvjetoljupce kod tebe |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ENona, duranta ti je prekrasna, ma naravno i sve drugo.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna ti je duranta, primili su mi se tvoji pelceri, moja tek sada pustila dva cvjetića
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da si slikala ulaz u kuću sa tradescantiama i muškatlima, to mi je kod tebe krasno, cijelo vrijeme mi je pred očima od kad sam bila kod tebe.
A zavjesa je opet posebna priča, baš bih i ja voljela imati tako nešto, inače imam i prozor i hoyu, ali imam i unučicu kojoj je to sve na dohvat ruke, pa za sad još neće moći. Baš je lijepo kod tebe, opušteno, domaće... |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E.nona,gledam i ne mogu da verujem,pa ovo je u rekordnom roku nikla i cvetala,od mene cista 10 za uspeh,neka ti se hiljadi....
|
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
17 lipnja si dobila semenke,sad sam nasla ...neverovatno...ti si MAG.....
|
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
poslane su od srca |
|
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepa ti je i duranta i dipladenija , ah , ma i sve ostalo ! Ali odaj tajnu , kako se rijesis kostica iz bijelih sljiva ? Pa to su okruglice , zar ne ?
|
|
Odgovori | Stranica <1 134135136137138 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |