Slavujev vrt |
Odgovori | Stranica <1 137138139140141 282> |
Korisnik | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da,da i ja uživam u tim neobičnim lijepim slikama, opisima i komentarima.
Buđenje tvog vrta je famozno
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Sponzorirani linkovi | |
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nebi ništa izdvojila predivno cvijeće u proljeće
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ja sam ponovo ovuda šetala, rano ujutro od prve stranice... ponešto novo naučila, neke idejice dobila i sad se ponovo vratila, da napišem riječ-dvije...
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidjela sam ga na jednoj slici gdje je posađen uz rub gredice koja je uz betonsku stazu i izgleda savršeno. |
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt ti izgleda fenomenalno. Spiraea se super uklopila sa travama i ostalim biljkama iz kamenjara. Dala si mi ideju kuda ću sa svojom.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...jednostavno i elegantno, savršeno uz jutarnju proljetnu kišu koja osvježava svaku biljkicu zasebno...jako lijepo draga Slavujka...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drago mi je da si dobila ideju, ali mislim da je jedan od razloga zašto se spiraea dobro uklopila sa ostalim biljkama, i to što je posađena na dnu kosine pa su ostale biljke došle do izražaja. |
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drago mi je vidjeti ovako puno vrijednih vrtlarica i pravih cvjetnih znalaca na jednom mjestu,
i to još u mojem vrtu. počastile ste me svojom posjetom, hvala vam! camellia FLORAMYE korijenko bromelija Retriver Sara |
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrt ti je zaista prekrasan,
pregledala sam sve stranice i oduševljena sam |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sa voljom i ljubavi, vrlo brzo će i tvoj vrt procvjetati, a odgajajući biljke, naučiti ćeš još puno više. |
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon jučerašnjeg kišovitog i tmurnog dana,
jutro osvanulo umiveno i svježe... ne znam što je više sjalo, sunce sa istoka ili cvjetovi mlječike! prunus akebia pupoljci drvenasti božur clematis geum akebia viburnum opulus i za kraj, pupoljci lonicere, koji su me jako iznenadili |
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slike vrta 13. ožujka i danas
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova zadnja slika je prekrasna, smirujuća; osluškujem i uživam
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlična usporedba promjena u samo dva tjedna
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow samo tiho setam da ne ometam sklad, prelijepo slavujčice
|
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan vrt...koja promjena u samo par dana...
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
brzinom svjetlosti je sve propupalo,
procvalo,nabujalo,zazelenilo.. Prekrasno!
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Nisa za doživljaj vrta!
Hvala Sara, panda, mikica.dm, miška! |
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživam u ovoj ljepoti
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svi tvrde da postoji jedan svijet... Ja tvrdim da postoje dva... Jedan je moj, a drugi dijelite kako hoćete. Jim Morrison Kerria japonica "Pleniflora" William Kerr (1779-1814), je bio engleski vrtlar, i prvi biljni lovac, koji se bavio proučavanjem i skupljanjem nepoznatih biljaka. Nakon dugo godina provedenih u Kini, otkrio je mnoge glamurozne biljke poput pierisa, banks ruže, nandine... a svoje ime je dao ovom jednostavnom, nezahtjevnom i prelijepom grmu, čije su grančice i zimi zelene- keriji, kineskoj ruži, grmu jednostavnih cvjetova od koje je kasnije stvorena ova "čupavica" na slici-"Pleniflora" |
|
Odgovori | Stranica <1 137138139140141 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |