Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 66> |
Korisnik | |
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidim da si se zalaufao punom parom.
Lijepo si sredio novi dio pored povrtnjaka.
Predivno kao i uvijek!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Poput bonbončića sve sređeno.. Vidim da i Lasta voli po gredicama skakukati |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sviđa mi se kompletno sve
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Zaboravila sam "ovo" iskomentirati, ako i je neuredno kao što kažeš ne vidi se na fotkama........zapravo što je za tebe neuredno?
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
dragi gogo, evo prvi puta sam posjetila tvoj bajkoviti vrt i to od prve strane.malo je reći da sam uživala.neznam šta bih prije pohvalila.tvoje biljke, tvoje stazice, ručne radove ili tu dušu punu ljubavi prema svemu i svakome. hvala ti što si me ugostio, od danas sam redovni posjetilac tvog salaša. veliki pozdrav iz sarajeva
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Samo se ti meni čuvaj dok eksperimentiraš i nitko sretniji od mene!
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Hvala puno! Malo je neuredno ovih dana, al od silnog posla ne stignem sve dotjerat da bude pod špagu.
Trava je prorasla šljunčane staze pa djeluju neuredno. To ću riješit danas.
Izbjegavam herbicide jer me strah da će dio špriciva završit i na mojim biljkama. A pošto herbicid ne ubija samo list na koji padne, nego čitavu biljku, ja radije za uništavanje trave u stazama koristim obični benzin (oktani nisu bitni
![]() Pošpricam travu benzinom, on uništi nadzemni dio biljke, poslije ispari i nikom ništa. A ako slučajno i padne na moje biljke, osuši se samo list na koji je kapnuo. Biljka ostane čitava.
Usto, prednost benzina jest i to što djeluje odmah. Već sutradan je trava suha i samo mi preostane da ju spalim plinskim plamenikom.
Herbicidu treba puno vremena da uništi travu. A i nije baš "human", pošto ubija travu polagano, "izgladnjivanjem".
Benzin ubije samo nadzemni dio biljke i trava se oporavi za mjesec dana.
Tako da su mi sa benzinom staze čiste, a savjest mirna.
![]() Eksperimentirao sam i sa octenom kiselinom, alkoholom, otopinom šećera....ali ništa ne uništava travu kao benzin. Eksperimenti se nastavljaju, pa ako pronađem neki ekološkiji herbicid, javim vam.
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Ti znaš da sam ja u tvoj salaš zaljubljena??? Prekrasan je ..... kad meni moji poznanici i prijatelji vele da sam puno u vrtu napravila, onda ja počnem o tebi i tvom salašu .....ljubice moja oduševljavaš me svakom novom fotkom!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sve ti je lijepo, napravljeno s puno ljubavi i odličnih ideja....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Baš ste me nasmijali s tim kanalićom,si siguran da travica neće preko njeda,meni se čini da ćeš češće imati motiku u rukama
![]() A cvijeće ti je prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno je kod tebe mali Gogo proljece se zalaufalo jos kad nocas padne malo kisice da to sve porosi....
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Taj kanalić sprječava travu da uđe u gredicu. Tako su radili naši stari i čini mi se da zaista funkcionira. Izgleda da trava ne uspjeva preskočit kanalić, što me i ne čudi kad se sjetim kako kratke nožice ima. |
|
|
|
![]() |
|
Ovaj kanalić kod ružičnjaka mi se sviđa moram i ja takav napraviti kod sebe sad kad smo odlučili da nećemo stavljati nikakve cigle i kamenje između trave i gredice.
Super ti je sve uredno i krasno proljetno......dok ti doma ponestane posla svrati kod mene nači ćemo nešto.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ovaj vikend sam najviše vremena proveo u povrtnjaku:
![]() očistio sam i dio ružičnjaka (ostaje mi ova lijeva strana za očistit - vrlo vjerojatno ću to danas popodne):
![]() Malo kuhao, prao suđe, čistio vikendicu, pijuckao kavu s kumovima...... i naravno uživao u cvijeću i mirisima:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Strašna priča.. ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Moram pohvaliti tvoje proljetne radove, posebno one gredice uz brežuljak malčirane tresetom, a tvoju sam dušu i potrebu za skladom i pomaganjem već upoznala šetajući kroz tvoj vrt i možda najviše kroz one čudesne hranilice za gladne ptičice..
Čvrsto vjerujem da je Dražen otišao na bolje mjesto!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Dragi MALI GOGO,
prošetala sam tvojim lijepim vrtom,voćnjakom i ubrala margarite,dirnula me je tvoja nježna dušica.
Teško nam je kada nam naši dragi odlaze,ostavljaju prazninu.
Više ima tug nego radosti,zato uživaj u svakom danu,kao da je zadnji.
Topli zagrljaj i pozdrav.
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Imam jednog prekrasnog prijatelja koji prolazi neka slična stanja poput ovih nabrojenih samo što me gura od sebe ......da li je dovoljno da zna da ga volim i da mu pružam podršku za sve što je i što će napraviti, da li je dovoljno da zna da sam uvijek tu za njega? Da li mu je moja takva pomoć dovoljna?
Ljubice moja salaš je predivan......
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |