Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi |
Odgovori | Stranica <1 1213141516 34> |
Korisnik | |||
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Ma daj.....pa gledala sam njihov web gdje sve imaju prodajna mjesta i nisam vidila KC |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
ne znam...mi imamo Euroshop već 4-5 godina..
|
|||
hippy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Ma nema veze...bitno da ima tk jeftinih kutijica |
|||
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
uze mi riječi iz usta
|
|||
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Ali ja nisam skužila,....kako to ....prvo isprintati na običnom papiru, pa preko zalijepiti rižin papir pa kuda onda sa time???
|
|||
hippy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Kad isprintaš sliku na obični papir, znat ćeš koliki ti treba biti komad rižinog papira..i onda izrežeš malo veći kak bi ga mogla zaljepiti selotejpom prek slike....kužiš? Onda sve to ponovno staviš u printer i ponoviš isto printanje ali ovaj put će se otprintati na rižin papir...sve to radi zato da se ušteti na rižinom papiru... jer na ovaj način znaš koliki ti format treba |
|||
miškopiško
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
viš, ovo bi ja mogla probati...
|
|||
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Dobro je da nisam tražila i da mi nacrtaš....ali tko pita- ne skita!!!
Hvala, tak mi super sve objasniš!!!
|
|||
hippy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
To je jako zgodno kad nađeš neki motiv na internetu.....ja tak printam Da Vinchijeve Lede i Djevice Kak se ja palim na rustiku ( shabby i sl ) i ne mogu pronaću uvijek željene motive na salvetama i decoupage papiru....koristim rižin papir za printanje sa interneta |
|||
hippy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Ma bi ja tebi i nacrtala ak treba.... |
|||
miškopiško
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
direktno sa interneta? al to onda ne moraš lijepiti na obični papir ili? direktno na mjesto za papir umetneš A4 formatiran rižin papir i to je to?
|
|||
hippy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Moraš ljepiti jer je rižin papir pre tanak i pre sklizav....zgužvo bi se kad bi ga samostalno stavila u printer.... vjeruj mi...znam kaj pričam |
|||
miškopiško
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
vjerujem ti osim toga, ja nisam nikad radila sa rižinim papirom tako da nemam pojma o detaljima...
|
|||
hippy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
radiš potpuno isto kao i sa salvetama |
|||
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Sve 5. Ali ja prebacim fotke u wordov dokument pa ih posložim točno tam di hoću i složim veličinu koju želim. Samo me muči tip printera. Na poslu imam onaj sa suhim prahom. Mislim da je bolje možda printati na onom printeru koji ima "ketriđe" kao boju!?
Jer kad sam printala salvetice na ovom s posla ( suhi prah) i nanjela ljepilo počelo se jako mrljati! |
|||
hippy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
ma ok...jasno da si možeš prebaciti kam hoćeš i složiti kak hočeš...ja samo govorim o tome kad printaš fotku po fotku .... cura u Lumosu mi je rakla da su najbolji ti, kak ti kažeš, printeri koji imaju " ketriđe " |
|||
miškopiško
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
jel ovakav printer ok? ima cartridge tintu.. View Raw Image' jQuery1221139530980="15"> |
|||
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Ma to stara!
Tak sam si i ja gruntala. Ali bolje još pitati iskusne majstore!!! A ovo sa wordom mi je zgodnije jer ja zakeljim cijelu salvetu pa onda režem - probala i prošlo! I to sam delala sa najjeftinijom bijelom jednostrukom salvetom. Ali su mi face nakon ljepljenja ispale tak da više niko nije bil fotogeničan! Možda je tak i bolje! |
|||
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Miškopiško- jel nutra stavljaš malecke ketriđe? Malo veće od kutije šibica?
|
|||
miškopiško
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
da.
|
|||
Odgovori | Stranica <1 1213141516 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |