Lošinj |
Odgovori | Stranica <1 12131415> |
Korisnik | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlične sve tri fotografije, svaka na svoj način, bravo za ovu usporedbu
|
|
život je more
|
|
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok valjda se nećeš ljutiti na mene što ti se upličem u temu, no naišla sam na nešto zanimljivo :
http://malilosinj.org/hrvatska/hrvatska/miomirisna-prica-sa-losinja-zondra-art |
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Otok na predivnoj šetnji
Velikim i Malim Lošinjem. Stvarno sam uživala, da mi dođe da zaprašim do Lošinja na jednu kavu. Pozz sa Krka |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon ovih krasnih ljetnih slika, evo i malo snježnih.
Ovo je moja ulica u slikama, nisam se baš puno kretala po gradu Trebalo je otići do mora pa slikati stijene pokrivene snijegom, ali ovo je put koji vodi do mora, stepenice i nizbrdica, pa se nisam upuštala u tu avanturu Ove slike su od subote, 11.2., a ova je od nedjelje, 12.2., snijega je puno manje |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme meni ovakvog ga ne pamtim od 1962 kada sam prvi puta došao na Lošinj. Nadam se samo da nisu pucale vodovodne cijevi.
|
|
darijaz
Upravo klijam Pridružen: 20 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 138 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
LJEPO ZA VIDIT.Bili moglo posmrzavat sa, obzirom da vi na moru niste navikli na ove vremenske uvjete a tako i biljke, moj ujak u splitu več kuka .Kaže da bi moglo sve smrznit.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisu pucale vodovodne cijevi, samo smo bili bez struje 14 sati.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike su divne i jedinstvene.
Jedino kvari saznanje da ste ostali bez struje. Iako nije snijeg krivac čini mi se? |
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok predivne si nam slike pokazala....Ove snježne su stvarno jedinstvene i ne mogu se često vidijeti, zato ih vrijedi zabilježiti...Snijeg je ove godine zabjelio cijelu Evropu i cijelu Hrvatsku osim Rijeke..Umjesto snijega bila je orkanska bura koja je gora od bilo kakvog snijega...
|
|
sutra je novi dan
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@OTOK, ovako nešto se zaista rijetko viđa...hvala ti što si podijelila s nama
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bogme snijeg vas je obilato obdario i još probemi sa strujom. Koliko god su lijepe slikice, bilo bi lijepše da si ih mogla gledati iza prozora u toploj sobi.....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lošinj je prekrasan i pod snijegom, makar ga ja ne volim, ali ove slike su tako idilične... Kod nas je još uvijek sve bijelo i još je ispod nule...
|
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK, predivne slike snježnog Lošinja .
Dosta je i ovoliko slikica bjeline na tvom otoku. Pinus lijepe slike cvjeto-bubica sa Lošinja. Ipak je ljepši sada, kada se sve budi. |
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U kakvom stanju su palme?U Zadru ni jedna nije zelena.Trebaće godine da se obnove.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Palme su Ok, ništa im nije. Kod vas je ipak bilo puno hladnije.
|
|
Lošinj
|
Odgovori | Stranica <1 12131415> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |