Naš početak |
Odgovori | Stranica <1 1213141516 22> |
Korisnik | |
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično to vama ide! bravooo
|
|
Sponzorirani linkovi | |
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično!
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno da sam još štošta napravila, ali to sutra tek slikam i stavim ovdje.
Večeras sam probala peglanje, pa vidite kako je ispalo. Oduševila sam se ovime. Trebam savjet jeli netko probao staviti dolje jednu salvetu npr. svjetliju, a gore tamniji motiv. Jeli bi to uspjelo? Spas za ravne površine bi mi bio! Ako nije, ja ću eksperimentirati! |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kutija je jako lijepa. Sad mi nije jasno o kakvom peglanju pišeš. Ovo nije decoupage ili ja griješim? Objasni nama laicima što si radila. Mogla bi i ja kutije od kartona napraviti da budu dekorativne.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
lilian
Pustio korijenje Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo ja cu na brzaka da ti zadovoljim znatizhelju, nadam se da Andrea nece imati nishta protiv :)
Za jednu ovako lepu kutiju, ne treba puno vremena.. namazhesh kutiju lepkom, sachekash da se osushi, postavish salvetu, preko nje stavish pak papir (onaj shto se peku pishkote za torte...da se ne zalepe), upalish peglu na najslabije i lagano predjesh preko tog papira... i gotovoo :) Efekat vidish, sve pet :) bez nabora, ideala:) |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lilijan. A reci mi o kakvom se ljepilu radi, da nebi što nakrivo napravila
|
|
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrcko, imaš ljepilo za salvetnu tehniku. Ja nisam isprobavala sa drvofixom.
Lilian ti je lijepo opisala postupak i vidiš kak super ispadne. Vidjet ćeš kad se bude još igrala... naravno, isprobavala sa više motiva i slično. Javim ishod moje igre! |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Andreica. S obzirom da živim u 40kvadrata, imam dosta stvari po kutijama. Zašto da kutije nebi bile lijepe
|
|
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kutija je pravi bonbon
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno da sam bila aktivna i ovih dana, pa tako slijedi nešto slikica!
Viseća tegla za roze verbene Poklon za jednu Deinu "pepeljugicu" i još 2 teglice za cvijeće |
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uuu, koji će to gušt biti popiti kavu na terasi!!!
pepeljuga je prava dječja..baš za curice super!!
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako ljepi radovi,posebno mi je draga ova kutija na pepeljugu. bravo!
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, kutija je posebno lijepa.
|
|
|
|
Vilavita
Mladi grm Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako su mi samo promakle one lavande..pa pepeljuga..rekla sam ja da si ti mala manufaktura, jel ti to skrivš negdje neku radnu snagu kad toliko štancaš
|
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
tinaV
Upravo klijam Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast, prekrasno je to što imaš tako vrijednu i nadarenu suradnicu
radovi su vam super,zaista ste vrijedne
odlično si ispeglala kutiju to još nisam probala
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Peglanje mi je toliko jednostavno da sam i pepeljugu na kutijici peglala.
Kad su ravne površine nadalje će mi biti najbolja prijateljica pegla! Od ponedeljka počinjem raditi pa će biti manje radova, ali... naći ću ja vremena za to! |
|
Angel
Upravo klijam Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andrea, super su ti teglice i pepeljuga!!!!
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pepeljuga je preslatka, a ostalo sve za 5+. Bravo!!
|
|
ANĐELKA
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo za Andreu i njenu pomagačicu radovi si predivni , kutijica, teglice
|
|
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene najviše od svega oduševljava koliko ste vi sretne dok ovo radite. Radovi su vam sve bolji i bolji, kako i neće kad stalno lijepite. Ja sam baš oduševljena što vas je tako "primilo"
|
|
Odgovori | Stranica <1 1213141516 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |