lula |
Odgovori | Stranica <1 1213141516 49> |
Korisnik | ||
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lula, znam da sam dosadna ali u kojem ti to programu ili čemu već stavljaš sličice jer ja još uvijek ne vidim ni jednu. Moguće da je nešto s mojim kompom jer ne vidim od nekolicine ljudi ovdje, pa na žalost ne mogu ni komentirati. Zato odmah isprika svima koje ne komentiram znači da ne vidim. Ljuta sam zbog toga sama na sebe a ne znam ni popraviti.
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Karmen ja stavljam slikice preko imageschak us - programa. Ali to ne bi smio biti problem... mislim vidim te slikice..i doma i na poslu i kod susjede...i kod roditelja. Možda postoji neka nekompatibilnost između tvog kompa i tog programa. Probaj pitati nekoga. Ja ti pošaljem slikicu ogledala, ako ga želiš vidjeti. Postoji još jedna stvar...sad sam se sjetila..ponekad se te slikice ako je kompjutor opterečen teško otvaraju tj. treba mu više vremena da otvori
|
||
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Karmen ...poslala sam ti |
||
KARMEN
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lula, ne znam kakvo je bilo prije i šta si to sve radila s podlogom ali meni je savršeno baš ovako. Možda je malo tamno ( to mislim pozitivno) ali baš zbog toga mi izgleda super. Kao da si stavljala patinu. Odlično!
|
||
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Karmen...
|
||
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ogledalce je prekrasno...tko ne bi započeo dan osmijehom uz njega?
|
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Vidi kako ti se osmjehujem.....Hvala.
|
||
goga-osijek
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
naprosto sam se morala vratiti jos koji put skicnuti ogledalce...
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala ti Goga, veseli me da ti se sviđa...
|
||
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lula ovo ogledalo mi je zaista posebno....
Naviknuti smo suncokrete povezivati sa žutom, ali ovo je tako lijepo i posebo što si ti napravila.
|
||
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala ti proljeće.
|
||
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
probavanje je dobro...naziremo li to neke nove tehnike? ovo pismo, sa decoupage papira me opčinjava...imam ga i ja...i stalno gledam kako i gdje da ga upotrijebim...čekaju me u bjelovaru neki tanjuri iz ofertisime, pa ću i ja ne godišnji ponijeti probora i udri...probavanje...kemijanje...čaranje....
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nije ništa novo...jedino mi je leptirić bio napuknu i onda kako ga izvući da se to toliko ne vidi a nisam imala rezervnog....uzela sam zlatne listiće i zaljepila ih od ispod...Onda mi je podloga bila malo bezveze pa sam uzela čačkalicu i grebala po njoj...i nastale pukotine ispunila zlatnom...baš sam se igrala ko malo djete...
|
||
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
igrarije najviše volim....ja sam se danas zaigrala zlatnom kontur pastom, vidjet ćeš sutra rezultat te igrarije...
|
||
|
||
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jedva čekam....
|
||
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kutijica ti je super...ovaj shabby još nisam probavala...vidim li ja to dobro ili mi se samo čini da si tek djelomično radila 2K na poklopcu? ili nešto drugo? što je da je, dobro izgleda
|
||
|
||
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nije djelomično ...nego je to onaj drugi....o kojem smo onda pričale....no htjela sam ubrzati pa nisu ispale onako kako sam htjela...pouka...strpljen spašen.
|
||
Odgovori | Stranica <1 1213141516 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |